Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές στο Πεδίον του Άρεως

Δείτε το πρόγραμμα των προβολών από τις 23 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν στο Πεδίον του Άρεως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον καταπράσινο χώρο του Cine Αλίκη, που επιμελείται η ομάδα του Cinema Alive.Από τις 23 Αυγούστου και κάθε βράδυ, το κινηματογραφόφιλο κοινό μπορεί να απολαύσει δωρεάν μία επιλεγμένη ταινία από τον διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον γεμάτο χρώμα και ευχάριστες μυρωδιές. Οι δροσερές βραδιές πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο λειτουργεί καντίνα και μπαρ, ενώ η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από το αγαπημένο παραμύθι η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προβολές γίνονται εντελώς δωρεάν ενώ ο χώρος του Cine Αλίκη είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.
Θυμίζουμε ότι από το καλοκαίρι του 2020 και μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, η ομάδα του Cinema Alive εγκαινίασε το πρώτο drive-in στην Αθήνα (στον χώρο του Λυκαβηττού και του Ο.Α.Κ.Α.), ένας θεσμός που καταργήθηκε στη δεκαετία του ‘80. Την περσινή χρονιά από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2021 το Cinema Alive μεταφέρθηκε στον χώρο του Ελληνικού Κόσμου, με το City Drive-in / Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Πρόγραμμα 23.08 – 01.09
23.08 Οι γείτονες από πάνω | Sentimental(ώρα προβολής 21:00)Σκηνοθεσία: Σεσκ ΓκέιΠρωταγωνιστούν: Μπελέν Κουεστα, Χαβιέρ Κάμαρα, Αλμπέρτο Σαν Χουάν, Γκριζέλντα ΣισιλιάνιΧούλιο και η Άνα, ένα παντρεμένο ζευγάρι που έχει απωλέσει προ πολλού το πάθος και τον έρωτα μεταξύ του, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους γείτονες του από πάνω ορόφου, σε μια προσπάθεια να γνωριστούν καλύτερα. Όταν το εκ διαμέτρου αντίθετο, φλογερό ταμπεραμέντο των τελευταίων έρχεται σε σύγκρουση με τη δική τους συσσωρευμένη καταπίεση, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο αμήχανα.

24-25.08 Ζητείται εγκέφαλος για ληστίια | Τake the money and run(ώρα προβολής 21:00)Σκηνοθεσία: Γούντι ΆλενΠρωταγωνιστούν: Γούντι Άλεν, Ζανέτ Μαργκολίν, Μαρσέλ ΧίλαρO Βέρτζιλ Στάρκουελ, η εγκληματική φυσιογν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss