Δωρεάν πλέον το VMware Fusion Pro 13 που δίνει τη δυνατότητα φόρτωσης των Windows 11 σε Apple Silicon Macs

Στα τέλη του 2022, η VMware έδωσε τη δυνατότητα μέσω του Fusion 13 σε κατόχους Apple Silicon Mac, να τρέξουν τα Windows 11 on Arm στον υπολογιστή τους, αφού η μετάβαση στους νέους επεξεργαστές της Apple έδωσε τέλος και στο boot camp. Στα τέλη του 2023, η VMware εξαγοράστηκε επίσημα από την Broadcom σε μια συμφωνία ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Φτάνοντας στο σήμερα, η VMware της Broadcom ανακοίνωσε σήμερα ότι το Fusion Pro 13 και το Workstation Pro 17 είναι πλέον δωρεάν διαθέσιμα για προσωπική χρήση.

«Παρέχουμε πλέον τις δύο Pro εφαρμογές για δωρεάν προσωπική χρήση ή συνδρομή επί πληρωμή για εμπορική χρήση. Οι χρήστες θα αποφασίζουν αυτοί με βάση την περίπτωση τους αν απαιτείται εμπορική συνδρομή. Αυτό σημαίνει ότι οι καθημερινοί χρήστες που επιθυμούν ένα virtual machine στον υπολογιστή τους με Mac, Windows ή Linux μπορούν να το κάνουν δωρεάν, πραγματοποιώντας μια εγγραφή και κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση από το νέο portal που βρίσκεται στη διεύθυνση support.broadcom.com»

Πώς να κατεβάσετε δωρεάν το Fusion Pro 13 σε Mac

Μεταβείτε στη σελίδα υποστήριξης της Broadcom

Κάντε κλικ στην επιλογή Register (Εγγραφή) στην επάνω δεξιά γωνία και δημιουργήστε έναν λογαριασμό αν δεν έχετε

Όταν συνδεθείτε, μπορείτε να κατεβάσετε το Fusion 13 Pro εδώ

Επιλέξτε την κορυφαία επιλογή VMware Fusion 13 Pro for Personal Use

Για εμπορική χρήση, η Broadcom έχει απλοποιήσει τις επιλογές VMware σε ένα μόνο προϊόν, το οποίο μπορεί να αγοραστεί μέσω οποιουδήποτε συνεργάτη “Broadcom Advantage”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss