DPort Services: Κορυφαίος πάροχος λιμενικών υπηρεσιών στα Βαλκάνια, με τη δύναμη των εργαζομένων της

Για το πώς η DPort Services κατόρθωσε να αναδειχθεί σε κορυφαίο πάροχο λιμενικών υπηρεσιών στα Βαλκάνια και έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα ενώ δραστηριοποιείται στο λιμάνι του Πειραιά εδώ και 12 χρόνια, μίλησε στο CNN Greece ο CEO της εταιρείας, κ. Γεώργιος Πέτσης.
Ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι «η DPort Services παρέχει λιμενικές υπηρεσίες στην ΣΕΠ και τον ΟΛΠ αλλά δεν έχει καμία μετοχική σχέση-σύνδεση με καμία από τις δύο εταιρείες», στέκεται ιδιαίτερα στο ανθρώπινο δυναμικό και στον τρόπο που στηρίζει το έργο της, ενώ παράλληλα στηρίζεται από την ίδια την εταιρεία.
Σήμερα στη DPort Services απασχολούνται περισσότεροι από 2.100 εργαζόμενοι, καθώς η εταιρεία αντιμετώπισε με επιτυχία, όπως επισημαίνει ο κ. Πέτσης, την «πρόκληση της απότομης αύξησης του όγκου εργασιών και το γεγονός ότι η αγορά δεν είχε το ανθρώπινο δυναμικό που εμείς αναζητούσαμε για να πλαισιώσει την υφιστάμενη δύναμη μας». Η εταιρεία, συνεχίζει ο ίδιος, «επικεντρώθηκε στην εσωτερική εκπαίδευση των ανθρώπων μας και στην απόφασή μας να δημιουργήσουμε δική μας σχολή εκπαίδευσης το 2014».

Παράλληλα, ο κύριος Πέτσης επισημαίνει ότι η DPort Services κατόρθωσε σήμερα να έχει εργαζόμενους που διανύουν το 12ο έτος τους σε αυτή, γεγονός που αποδεικνύει πως η πρόκληση αυτή αντιμετωπίστηκε επιτυχώς. Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση άλλωστε, υπέγραψαν νέα συλλογική σύμβαση εργασίας τον περασμένο Ιούνιο, ενώ πέραν από τις μισθολογικές αυξήσεις απολαμβάνουν και συγκεκριμένες, ευεργετικές παροχές.
«Η λιμενική βιομηχανία ήταν ανέκαθεν ένας χώρος απαιτητικός και για τον εργαζόμενο αλλά και για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Πέτσης και παράλληλα αναφέρεται στην κοινωνική δράση της εταιρείας στην ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά, όπου άλλωστε κατοικεί και ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων της.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του CEO της DPort Services, κ. Γεώργιου Πέτση στο CNN Greece:

Θα θέλαμε αρχικά να μας πείτε ποια είναι η DPort και τι ακριβώς κάνει; Ποια σχέση έχει με την Cosco και τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά;
Η DPort Services είναι η ελληνική εταιρεία η οποία έχει αναλάβει με σύμβαση έργου την υποστήριξη της λειτουργίας και της διαχείρισης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού του Πειραιά (ΣΕΠ) για τους προβλήτες 2 και 3 στον οποίο διακινούνται περίπου 4 εκατομμύρια εμπορευματοκιβώτια ετησίως. Επίσης, με σύμβαση έργου, η DPort Services έχει αναλάβει την υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά προσφέροντας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss