Dua Lipa: Ο τίτλος του gay icon και το «καθήκον» να προστατεύσει τους LGBTQ θαυμαστές της | Hit Channel

«Είναι δικαίωμα να αγαπάς αυτόν που θέλεις», υπογραμμίζει σε συνέντευξή της η Dua Lipa.

Η Dua Lipa λέει ότι είναι «καθήκον της» να αγωνιστεί για τους θαυμαστές της που ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Attitude», η 25χρονη pop star τόνισε την ευθύνη της να προστατεύσει τους θαυμαστές της.

«Έχω μια τεράστια ομάδα φίλων και μελών της ομάδας μου που είναι μέλη της κοινότητας LGBTQ, που με ενέπνευσαν τόσο πολύ και μου έμαθαν τόσα πολλά. Είναι όλα τα πρότυπά μου στη ζωή», είπε.

Ενώ υπάρχουν αγαπημένα της πρόσωπα ανήκουν στην κοινότητα LGBTQ+, η Dua Lipa παραδέχτηκε ότι αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που πιστεύει ότι πρέπει να τους προστατεύσει από το μίσος.

«Είναι φυσικά δικαίωμα να αγαπάς αυτόν που θέλεις, όχι μόνο επειδή έχω φίλους στην κοινότητα LGBTQ, αλλά επειδή είμαστε όλοι άνθρωποι και το αξίζουμε. Είναι κάτι με το οποίο νιώθω ότι συνδέομαι και θα συνεχίσω να παλεύω γι’ αυτό», συνέχισε.

Η Dua Lipa τόνισε επίσης ότι νιώθει την ευθύνη να υποστηρίξει τους LGBTQ θαυμαστές της λόγω των υψηλών ποσοστών αυτοκτονίας που καταγράφονται ανάμεσα στους νέους της κοινότητας.

«Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για να αυξήσω την ευαισθητοποίηση, να δείξω υποστήριξη, να μιλήσω γι’ αυτό, να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι τους βλέπουν, ότι τους ακούν και ότι είναι ασφαλείς, να επικοινωνήσω με φιλανθρωπικά ιδρύματα και να προσπαθήσω να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ… Το βλέπω ως το καθήκον μου», εξήγησε.

Όσον αφορά τον τίτλο του gay icon, η τραγουδίστρια σημείωσε ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα να τον αποδεχτεί.

«Είναι πολύ δύσκολο να αναφερθώ στον εαυτό μου με αυτόν τον τίτλο, αλλά προσπαθώ να μεταφέρω αυτή την ενέργεια. Είμαι ευγνώμων που έχω μια τόσο απίστευτη κοινότητα γεμάτη με τόση αγάπη, τόσο ενθουσιασμό, τόση δημιουργικότητα. Ξέρετε τι λένε, “η ζάχαρη και τα μπαχαρικά κάνουν τα πάντα ωραία”; Αυτό έχει η gay κοινότητα», είπε η Dua Lipa.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss