Εάν εντοπίσετε κάποια από αυτές τις 35 εφαρμογές στο τηλέφωνό σας Android, διαγράψτε την αμέσως

Γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να κοιτάτε πάνω από τον δικό σας (ψηφιακό) ώμο και να δίνετε προσοχή σε κάθε νέα αναφορά που συντάσσεται από εταιρείες όπως το Bitdefender για να γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να απεγκαταστήσετε εάν ενδιαφέρεστε για τα χρήματά σας, το απόρρητο των δεδομένων σας και τη γενική ευημερία και η συνολική απόδοση του τηλεφώνου Android.

Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα αυτή τη φορά;
Ευτυχώς, δεν έχετε να κάνετε με άλλη μια εκτεταμένη εκστρατεία διάδοσης του Joker ή οποιοδήποτε είδος φαύλου trojan που επικεντρώνεται κυρίως στην κλοπή των τραπεζικών σας στοιχείων. Αντίθετα, αυτό που εξετάζουμε σήμερα είναι κάποιο καλό παλιομοδίτικο adware, με τον αρκετά αβλαβή στόχο του να πλημμυρίσει τη φορητή συσκευή σας με διαφημίσεις.
Φυσικά, δεν μιλάμε για το είδος των τηλεοπτικών σποτ που θα δείτε μια φορά, αλλά ενοχλητικές, άκρως παρεμβατικές, που βλάπτουν την εμπειρία χρήστη και επιβραδύνουν την απόδοση των smartphone που δεν μπορείτε πραγματικά να αγνοήσετε ή πολύ κλείστε εύκολα για να επιστρέψετε στα παιχνίδια σας ή σε άλλες καθημερινές λειτουργίες του κινητού σας.

Το (πολύ) χειρότερο είναι ότι οι εν λόγω διαφημίσεις, που προβάλλονται μέσω του πλαισίου εφαρμογών με νόμιμη εμφάνιση που έχουν ληφθεί από το Play Store, μπορούν να συνδεθούν απευθείας με πιο επιβλαβές κακόβουλο λογισμικό. Βασικά, αν δεν είστε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss