Έχετε ακόμα Windows 8.1; Αναβαθμιστείτε άμεσα σε Windows 10/11 από 6.12€ με τις Χριστουγεννιάτικες Εκπτώσεις της Godeal24!

Η Microsoft υπενθυμίζει εκ νέου στους χρήστες ότι η υποστήριξη των Windows 8.1 θα τερματιστεί επίσημα στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον τεχνική υποστήριξη, ενημερώσεις λογισμικού ή ενημερώσεις ασφαλείας για αυτή την έκδοση. Αναβαθμίστε το σύστημα σας σε Windows 10 ή Windows 11 το συντομότερο δυνατό. Πρόσφατα, η Google ανακοίνωσε ότι ο Chrome browser θα αποτελέσει παρελθόν για συστήματα με Windows 7 και Windows 8.1, μέσα στο 2023. Παρόλο που οι χρήστες παλαιών εκδόσεων του γνωστού λειτουργικού συστήματος, μπορούν ακόμα να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν κανονικά την παλαιά έκδοση του Chrome, δεν θα μπορούν να λάβουν νέες ενημερώσεις ασφάλειας και ούτε νέες λειτουργίες, ενώ η ασφάλεια και η σταθερότητα των δεδομένων τους δεν μπορούν να διασφαλιστούν.
Πώς να αγοράσετε γνήσια Windows 10 ή Windows 11 στη χαμηλότερη τιμή;
Μην επιλέγετε κάποιες δωρεάν εκδόσεις των Windows που τυχόν προσφέρουν κάποιοι αφού είναι πολύ πιθανό να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και να μολύνουν τον υπολογιστή σας με ιούς. Οι χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις της Godeal24 προσφέρουν φθηνές γνήσιες εκδόσεις των Windows και του Office, όπως τα πιο διαδεδομένα Windows 10 Pro με μόλις 7,25€. Αν αγοράσετε το πακέτο των Windows 10 Pro 2PC το κόστος πέφτει στα μόλις 6,12€ ανά άδεια. Μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα και να αγοράσετε περισσότερα χριστουγεννιάτικα δώρα!
Η Godeal24 πωλεί μόνο γνήσια λ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss