Εγκατέλειψε η Τζίτζι Χαντίντ το Twitter:«Bόθρος μίσους και φανατισμού»

Η Τζίτζι Χαντίντ ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το Twitter μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Έλον Μασκ, αποκαλώντας τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «βόθρο μίσους και φανατισμού».

Το 27χρονο σούπερ μόντελ ανακοίνωσε στο Instagram ότι απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Twitter την Παρασκευή (4/11) εν μέσω των μαζικών απολύσεων, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Για πολύ καιρό, αλλά ειδικά με τη νέα του ηγεσία», έγραψε η Χαντίντ για τον Μασκ, «γίνεται ολοένα και περισσότερο ένας βόθρος μίσους και μισαλλοδοξίας και δεν είναι ένα μέρος στο οποίο θέλω να είμαι μέρος»

Η Τζίτζι Χαντίντ ανακοίνωσε ότι απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Twitter.Πρόσθεσε μια συγγνώμη στους θαυμαστές της στην πλατφόρμα, γράφοντας ότι της άρεσε να συνδέεται μαζί τους. «Δεν μπορώ να μείνω, δεν είναι ασφαλές μέρος για κανέναν», συνέχισε, «ούτε μια κοινωνική πλατφόρμα που θα κάνει περισσότερο καλό παρά κακό».
Μαζί με τη δήλωσή της δημοσίευσε το tweet της Σύμβουλου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Shannon Raj Singh σχετικά με την απόλυσή της από τον τεχνολογικό γίγαντα. Το Twitter απέλυσε περίπου το μισό εργατικό δυναμικό του την Παρασκευή με ένα email στο προσωπικό εξηγώντας ότι οι περικοπές ήταν «απαραίτητες για να διασφαλιστεί η επιτυχία της εταιρείας».

Η Tόνι Μπράξτον ανακ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss