«Εγκληματικά λάθη και καθυστερήσεις στη φρίκη των Πετραλώνων»

Μια φρικώδης υπόθεση χωρίς προηγούμενο που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία και δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά. Για τις δυσκολίες στην υπόθεση των Πετραλώνων μιλάει στο Newsbobmb.gr ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Ο πατέρας έκανε πάρτι με συνεργάτες και φίλους του, μεταξύ αυτών και ο αδερφός του, στα οποία βίαζαν και τραβούσαν βίντεο τα παιδιά. Η μητέρα γνώριζε, ήταν παρούσα σε βιασμό του γιού της και έβγαινε στη γειτονιά και έλεγε τι συμβαίνει στο σπίτι της, ενώ στην αστυνομία έλεγε ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ένα παιδί που προσπαθεί να βρει μόνο του τους βιαστές του μέσα από τα social media, ενώ η υπόθεση καθυστερεί σημαντικά να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Μια φρικώδης υπόθεση χωρίς προηγούμενο που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία και δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά.
Υπήρξαν καθυστερήσεις στην υπόθεση των Πετραλώνων και όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, του οποίου είχε ζητηθεί η συμβολή μετά την πρώτη καταγγελία, υπήρξε αντικειμενική δυσκολία στην υπόθεση καθώς ήταν αρκετά μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο κ. Λέων μιλώντας στο Newsbomb.gr εξήγησε πως «όταν το παιδί εξετάζεται μετά από διάστημα ετών είναι πιθανό να μην βρεθεί τραύμα χαρακτηριστικό ενός βιασμού, καθώς τα παιδιά έχουν πολύ καλή αναπ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss