Είστε ασφαλείς, όταν κάνετε ασφαλείς εξετάσεις

Κάθε εξέταση Αξονικής Τομογραφίας που πραγματοποιείται στα διαγνωστικά κέντρα Affidea γίνεται με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας, για να σας προσφέρουμε ασφαλείς και ποιοτικές διαγνωστικές εξετάσεις.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα βελτιστοποίησης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence, το οποίο εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα o ‘Ομιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea πανελλαδικά, και μάθετε περισσότερα για τα μέτρα που λαμβάνουμε για την προστασία σας.
Τι είναι η Αξονική Τομογραφία;

Η Αξονική Τομογραφία (ΑΤ) αποτελεί μία από τις πέντε κορυφαίες ιατρικές εξελίξεις τα τελευταία 40 χρόνια. Πρόκειται για διαγνωστική τεχνική, η οποία με τη χρήση Ακτίνων Χ είναι σε θέση να παράγει ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, επιτρέποντας έτσι στον Ακτινολόγο να έχει οπτική πρόσβαση στις ανατομικές δομές του ανθρώπινου σώματος. Η Αξονική Τομογραφία αποδείχθηκε τόσο πολύτιμο διαγνωστικό εργαλείο, που το Νόμπελ Ιατρικής του 1979 απονεμήθηκε στους εφευρέτες της.
Ποια είναι τα οφέλη της Αξονικής Τομογραφίας;

Οι ακτινολόγοι μέσω της Αξονικής Τομογραφίας είναι σε θέση να διαγνώσουν ποικίλες ιατρικές παθήσεις, όπως εσωτερικά τραύματα, φλεγμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss