Ελίνα Τζένγκο: Επέστρεψε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης με δάκρυα στα μάτια – Χαμός στην υποδοχή

Ελίνα Τζένγκο: Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (23/8) η κάτοχος του χρυσού μεταλλιού στον ακοντισμό, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια Ελίνα Τζένγκο ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με βολή στα 65.81 μέτρα και είναι, πλέον, η «Βασίλισσα της Ευρώπης» στον ακοντισμό, με τον Εθνικό μας ύμνο να ακούγεται για άλλη μια φορά στο Μόναχο.
Η «χρυσή» πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό επέστρεψε στη χώρα μας και μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ειδικότερα, η Ελίνα Τζένγκο αφίχθη την Τρίτη (23/08) στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μόναχο για το αγώνισμά της και παραχώρησε τις πρώτες τις δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, φανερά συγκινημένη.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στην αθλήτρια, τόσο συγγενείς και φίλοι όσο και συντοπίτες. Με δάκρυα χαράς, η Ελίνα Τζένγκο ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στήριξη.

«Κάνατε το όνειρό μου χίλιες φορές καλύτερο», είπε ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Όπως ανέφερε η αθλήτρια, αφιερώνει το μετάλλιό της σε όλο τον κόσμο που στηρίζει αυτά τα παιδιά, τα οποία κάνουν τρομερές προσπάθειες να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Συνέχισε τονίζοντας ότι αυτοί οι άνθρωποι αναγνωρίζουν έμπρακτα τον σκληρό αγώνα των αθλητών και τους βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss