Έλλειψη στα καπνογόνα μετά τις συναυλίες του Θανάση ή πώς τα πέρασε ο Σπύρος Γραμμένος στο live του

Ο Σπύρος Γραμμένος κάνει το review της συναυλίας που έδωσε την περασμένη Παρασκευή στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ο Σπύρος Γραμμένος ανέβηκε στην σκηνή της Τεχνόπολης για μια συναυλία. Ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης, για ακόμα μια φορά μας εκπλήσσει, κάνοντας ο ίδιος τον απολογισμό εκείνης της βραδιάς στο Γκάζι.Αμέσως παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια γεύση για τη συναυλία της περασμένης Παρασκευής μέσα από τα μάτια του Σπύρου Γραμμένου, έτσι όπως είδε και άκουσε το κοινό που πήγε να τον απολαύσει.
Σπύρος Γραμμένος στην Τεχνόπολη – ένα διαφορετικό review: Είδα και άκουσα, το κοινό…«Είχα την τύχη την προηγούμενη Παρασκευή, 9 του Σεπτέμβρη, να παρευρεθώ στη συναυλία μου και να παρακολουθήσω αυτό το υπέροχο κοινό.

Είχα πολλή περιέργεια και η αλήθεια είναι πως ήμουν διστακτικός, γιατί δεν είχα ξαναδεί το κοινό σε τόσο μεγάλο χώρο.
Η μπάντα άρχισε να μαζεύεται από νωρίς και το sound check ξεκίνησε γύρω στις 17:30. Εγώ άρχισα να αγχώνομαι στις 19:30. Στις 20:15, αφού είχατε αρχίσει κάποιοι να μπαίνετε μέσα στο χώρο και να περιφέρεστε για να βρείτε τη θέση σας, πήγα στο καμαρίνι, ξεντύθηκα και έμεινα με το βρακί, γιατί το καινούργιο παντελόνι που είχα πάει το πρωί σε μία μοδίστρα να μου το κοντύνει, το είχε σιδερώσει και μου είχε κάνει τσάκιση.

Έμεινα αρκετή ώρα με το βρακί μέχρι να βρεθεί ένα σίδερο. Υπάρχει και σχετική φωτογραφία, αλλά ας το αφήσουμε αυτό τώρα.

Ας μιλήσουμε για το κοινό.
Τη συναυλία άνοιξε η Αγγελίνα και το κοινό την αγκάλιασε όπως έπρεπε.
Η Αγγελίνα είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που με φωνάζει θείο. Δεν με πειράζει. Είμαι θείος.
Θα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss