Έλλη Στάη: «Δεν έχω σχέδια επιστροφής στην τηλεόραση»

Η Έλλη Στάη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε για πρώτη φορά την υπόθεση της Ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Έλλη Στάη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά σε κάποια εκπομπή στη μικρή οθόνη, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την υπόθεση της Εύας Καϊλή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του Alpha η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε: «Δεν έχω σχέδια επιστροφής στην τηλεόραση».

Η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του χρηματισμού, της διαφθοράς, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος (δηλαδή τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα) και της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, η Έλλη Στάη σχολίασε: «Είναι μια υπόθεση η οποία δείχνει πολύ μεγάλη, η δικαιοσύνη έχει τον λόγο και δη η δικαιοσύνη εκτός Ελλάδας. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξή της».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss