Έλον Μασκ: Η επιστολή με την οποία ανακοινώνει απολύσεις στο Twitter

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Twitter – Εσωτερικό έγγραφο της εταιρείας αναφέρει πως οι απολύσεις ξεκινούν 

«Θα αρχίσουμε τη δύσκολη διαδικασία μείωσης του παγκόσμιου εργατικού μας δυναμικού την Παρασκευή». Αυτό αναφέρει εσωτερικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της νέας διεύθυνσης της εταιρείας Twitter Inc προς τους εργαζόμενους, που περιήλθε σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου.
Με βάση τα όσα αναφέρει το έγγραφο, επιβεβαιώνονται οι φήμες που κυκλοφορούσαν αφότου αγόρασε τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο Έλον Μασκ, ο ιδρυτής των εταιρειών Tesla και SpaceX, πριν από μια εβδομάδα.

Δείτε την επιστολή:

Here’s the first official communication from Twitter’s new leadership to its staff, a week after Musk took over: a fun game where you get to find out if you’re laid off or not based by 9am tomorrow, based on whether the email pops up in your Twitter account or personal account. pic.twitter.com/tpJsAkiaHp
— Will Oremus (@WillOremus) November 4, 2022

Μαζικές αποχωρήσεις χρηστών

Μειωμένοι κατά ένα εκατομμύριο φαίνεται πως είναι οι χρήστες του Twitter από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η αγορά της πλατφόρμας από τον Έλον Μασκ σύμφωνα με εταιρεία δεδομένων.
Σύμφωνα με διεθνή μέσα, η εταιρεία Bot Sentinel που παρακολουθεί την συμπεριφορά του Twitter ανέλυσε την καθημερινή δραστηριότητα πάνω από 3,1 εκατομμυρίων λογαριασμών.
Η εκτίμηση της εταιρείας είναι πως περίπου 877.000 λογαριασμοί έχουν απενεργοποιηθεί από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου που ο Μασκ έγινε επίσημος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, ενώ 497.000 λογαριασμοί τέθηκαν σε αναστολή μέχρι και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου.
«Παρατηρήσαμε μια αύξηση στους ανθρώπους που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους και επίσης και το Twitter ανέστειλε λογαριασμούς», δήλωσε ο Christopher Bouzy, ιδρυτής της Bot Sentinel.Ενώ πρόσθεσε πως, «Πιστεύουμε ότι η άνοδος των απενεργοποιήσεων είναι αποτέλεσμα της αναστάτωσης των ανθρώπων αφού ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter και αποφάσισαν να απενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας».

Την ίδια ώρα αύξηση 500% παρουσίασαν παγκοσμίως οι αναζητήσεις για τρόπους διαγραφής του Twitter από τις 24 έως τις 31 Οκτωβρίου σύμφωνα με την εταιρεία VPNOverview.
Αυτή η μαζική έξοδος χρηστών που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες δεν είναι καθόλου καλό σημάδι για το μέλλον της πλατφόρμας, αφού μπορεί να καταλήξει σε όλο και λιγότερη χρήση.
Διαβάστε επίσης:
Bloomberg: Ο Έλον Μασκ απολύει 3.700 εργαζόμενους του Twitter
«Πέθαναν» τον Τραμπ στο Twitter για να τεστάρουν τον Έλον Μασκ
Twitter: Ο Έλον Μασκ χρεώνει 8 ευρώ την επαλήθευση λογαριασμού


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss