Έλον Μασκ: «Κάντε περισσότερα μωρά» – Το μήνυμα που στέλνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο μεγιστάνας Έλον Μασκ κάλεσε σήμερα τον κόσμο να κάνει «περισσότερα μωρά», κρίνοντας πως η δημογραφική μείωση είναι μια από τις πιο πιεστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο επιχειρηματίας Έλον Μασκ, που έχει γίνει πατέρας δέκα φορές, κάλεσε σήμερα τον κόσμο να κάνει «περισσότερα μωρά», κρίνοντας πως η δημογραφική μείωση είναι μια από τις πιο πιεστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.
«Πιστέψτε με: η κρίση των μωρών είναι σοβαρό πρόβλημα», δήλωσε ο 51χρονος επιχειρηματίας σε δημοσιογράφους στο Σταβάνγκερ, στη νοτιοδυτική Νορβηγία, όπου θα μετάσχει σε διάσκεψη για την ενέργεια.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος, ο ιδρυτής της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla ανέφερε την μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, λέγοντας ωστόσο ότι ο κόσμος θα πρέπει να συνεχίσει να εξορύσσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο για να διατηρήσει τον πολιτισμό, αναπτύσσοντας παράλληλα ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
«Ρεαλιστικά πιστεύω ότι χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο βραχυπρόθεσμα διότι διαφορετικά ο πολιτισμός θα καταρρεύσει», είπε. Στην ερώτηση αν η Νορβηγία θα πρέπει να συνεχίσει τις γεωτρήσεις για πετρέλαιο και αέριο, ο Μασκ απάντησε: “Νομίζω ότι είναι αιτιολογημένη κάποια πρόσθετη εξερεύνηση αυτήν την στιγμή”.

«Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετώπισε ποτέ ο κόσμος είναι η μετάβαση στην βιώσιμη ενέργεια και σε μια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss