Έλον Μασκ: «Ψηφίστε για το ρόλο μου» καλεί τους χρήστες του Τwitter

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ ζήτησε από τους χρήστες της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ψηφίσουν για το μέλλον του ως διευθύνων σύμβουλος.

Ο Έλον Μασκ θέτει το μέλλον τoυ ως επικεφαλής του Twitter σε δημόσια ψηφοφορία. Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter ζήτησε από τους χρήστες της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ψηφίσουν για το μέλλον του ως διευθύνων δύμβουλος. Σε μια δημοσκόπηση στους 122 εκατομμύρια ακολούθους του, έγραψε στο Twitter: «Να παραιτηθώ από επικεφαλής… Θα τηρήσω τα αποτελέσματα…»

Should I step down as head of Twitter? I will abide by the results of this poll.
— Elon Musk (@elonmusk) December 18, 2022

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, ο οποίος διευθύνει επίσης την Tesla και το Space X, έχει δεχθεί έντονη κριτική από τότε που ανέλαβε τα ηνία του Twitter. Μετά από μια μεγάλη δικαστική διαμάχη, ο Μασκ ανέλαβε τον έλεγχο της εταιρείας τον Οκτώβριο σε μια συμφωνία ύψους 44 δισ. δολαρίων (36 δισ. £).
Η είδηση κυκλοφόρησε καθώς το Twitter ανακοίνωσε ότι θα κλείσει λογαριασμούς που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την προώθηση άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης. Το μέτρο θα επηρεάσει επίσης λογαριασμούς που συνδέονται με ή …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss