Έλον Μασκ: «Ψηφίστε τους Ρεπουμπλικανούς»

Ο δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ προτρέπει τους Αμερικανούς μέσω του Twitter να ψηφίσουν τους Ρεπουμπλικανούς 

Ο ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, συνιστά στον κόσμο να ψηφίσει τους Ρεπουμπλικανούς στις ενδιάμεσες εκλογές της Τρίτης γράφοντας σε tweet του: «Προτείνω να ψηφίσετε για ένα ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο».
Το νέο αφεντικό του Twitter έγραψε:«Προς ανεξάρτητους ψηφοφόρους:Η κοινή εξουσία περιορίζει τις χειρότερες υπερβολές και των δύο κομμάτων, επομένως προτείνω να ψηφίσετε για ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο, δεδομένου ότι η Προεδρία είναι Δημοκρατική».

To independent-minded voters:Shared power curbs the worst excesses of both parties, therefore I recommend voting for a Republican Congress, given that the Presidency is Democratic.
— Elon Musk (@elonmusk) November 7, 2022

Μόνιμος θα είναι ο αποκλεισμός των ψεύτικων προφίλ

Το Twitter το Σάββατο αναβάθμισε την εφαρμογή του στο App Store της Apple προκειμένου να αρχίσει να συλλέγει τη μηνιαία χρέωση των 8 δολαρίων για το μπλε σήμα επαλήθευσης των στοιχείων. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αλλαγή του Έλον Μασκ στο Twitter.

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι σύντομα θα λανσάρει και άλλα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των μισών διαφημίσεων, της δυνατότητας ανάρτησης βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας και της κατάταξης κατά προτεραιότητα στις απαντήσεις, τις αναφορές και τις αναζητήσεις.
Ο Έλον Μασκ δήλωσε χθες ότι οι χρήστες του Twitter που έχουν δημιουργήσει πλασματικά προφίλ που μιμούνται άλλους χρήστες, χωρίς να τα έχουν χαρακτηρίσει ως «παρωδία» θα αποκλείονται μόνιμα από την αναφερόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς προειδοποίηση.
«Αυτό θα αποτελέσει μία προϋπόθεση για την εγγραφή στο Twitter Blue» δήλωσε ο Μασκ, προσθέτοντας ότι η οποιαδήποτε αλλαγή ονόματος θα προκαλεί την απώλεια του σήματος επαλήθευσης της ταυτότητας του χρήστη.
Σε μία ξεχωριστή ανάρτησή του στο Twitter, ο Μασκ δήλωσε ότι κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η πλατφόρμα προχω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss