Έλον Μασκ: Τα «τιτιβίσματα» το «ντιλ» με το Twitter και ο…νεροχύτης

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις και οι εκκεντρικές εμφανίσεις του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ που παραμένει στο επίκεντρο της δημοσιότητας λίγο πριν οριστικοποιήσει τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter.

Ο Έλον Μασκ επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του Twitter, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία στο τέλος της εβδομάδας για να κλείσει τη συμφωνία εξαγοράς του κολοσσού, δημοσιεύοντας ένα βίντεο να κουβαλάει έναν νεροχύτη, στο λόμπι της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο.
Με την περίεργη αυτη κίνηση έκανε ένα λογοπαίγνιο αφού το sink (νεροχύτης) στα αγγλικά σημαίνει και «εμπεδώνω» και «χωνεύω». «Μπαίνω στην έδρα του Twitter. Σας αφήνω να το… χωνέψετε» έγραψε στον λογαριασμό του, ενώ παράλληλα άλλαξε το προφίλ του στο Twitter για να αναφέρεται ως «Chief Twit» (Επικεφαλής Τουιτεράς) και η τοποθεσία του ως έδρα του Twitter.

Δικαστήριο έδωσε στον Mασκ προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (28/10) για να κλείσει τη συμφωνία εξαγοράς της εταιρείας, η οποία θα έδινε τέλος σε μήνες αναταραχής, καθώς ο δισεκατομμυριούχος συμφώνησε να αγοράσει το κοινωνικό δίκτυο και στη συνέχεια προσπάθησε να υποχωρήσει. Παρά τη σαρωτική είσοδο του Μασκ στα κεντρικά γραφεία, δεν ήταν ακόμη σαφές εάν η αγορά του Twitter είχε οριστικοποιηθεί. Το Twitter επιβεβαίωσε στο Associated Press ότι το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss