Ένα απίστευτο σούπερ γιοτ με στιλ Lamborghini και 4.000 ίππους

Η Prestige Marine ανακοίνωσε το πρώτο Lamborghini 63 Superyacht που κατασκευάζεται από την Tecnomar και… πιάνει λιμάνι στο Μαϊάμι.

Του Γιάννη Σκουφή
Όπως μπορείτε να δείτε σούπερ γιοτ υπάρχουν πολλά, αλλά κανένα που να έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα και να έχει τόσο στενούς σχεδιαστικά δεσμούς με την Lamborghini και συγκεκριμένα με την Sian FKP 37.

Εξωτερικά το Lamborghini 62 Superyacht έχει πολλές λεπτομέρειες, γωνίες και σημεία που μας παραπέμπουν στο hypercar της ιταλικής μάρκας. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία που φωνάζουν από μακριά για την επιρροή της Lambo είναι τα μπροστινά LED που μας θυμίζουν τους προβολείς της Sian.
Αλλά το πιο χαρακτηριστικό όλων είναι η καμπίνα με το πιλοτήριο που παραπέμπει ευθέως στο hypercar της Lamborghini. Το πηδάλιο έχει το σχήμα του τιμονιού ενώ μέχρι και ο ψηφιακός πίνακας έχει τα γραφικά της Sian. Προς τα πίσω υπάρχει χώρος για ένα πολυτελές… τραπεζάκι, ενώ στη συνέχεια υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι και μία μικρή ντουζιέρα.

Το υπερπολυτελές ταχύπλοο κινείται από δύο V12 της MAN που μαζί αποδίδουν 4.000 ίππους. Χάρη στην εκτενή χρήση ανθρακονημάτων το συνολικό βάρος δεν ξεπερνά τους 24 τόνους με την μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 117 χλμ./ώρα.

Πέρα από το πολύ ιδιαίτερο design που μας παραπέμπει στα υπέρ-αυτοκίνητα της Lamborghini το εικονιζόμενο σούπερ γιοτ είναι και εξαιρετικά σπάνιο αφού θα κατασκευαστεί μόλις 63 φορές. Ένας αριθμός που σχετίζεται και με το έτος 1963 που είναι εκείνο της ίδρυσης της εταιρίας.

PHOTO GALLERY

Photo 1/6

Photo 2/6

Photo 3/6

Photo 4/6

Photo 5/6

Photo 6/6


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss