Ένας πατέρας φωτογράφησε γυμνό τον γιό του για τον παιδίατρο και η Google τον επισήμανε ως εγκληματία

Ήταν μία Παρασκευή του Φεβρουαρίου του 2021, όταν το βράδυ, η σύζυγος του κ. Mark κάλεσε στο τηλέφωνο μία νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της περιοχής, επειδή το πέος του μικρού γιου του ήταν πρησμένο και το παιδί ένιωθε πόνο.

Η σύζυγος του κ. Mark -για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε το επίθετο του- άκουσε τη συμβουλή της εκπροσώπου του νοσηλευτικού προσωπικού εκείνη τη στιγμή, για την πραγματοποίηση μίας επείγουσας απομακρυσμένης, online συνάντησης με τον γιατρό το επόμενο πρωί καθώς ήταν Σάββατο και υπήρχαν τα γνωστά προβλήματα με την πανδημία. Η νοσηλεύτρια είπε στη σύζυγο του Mark να στείλει μια φωτογραφία της πληγείσας περιοχής ώστε ο γιατρός να μπορέσει να την δει εκ των προτέρων.
Η σύζυγος του Mark, πήρε το smartphone του συζύγου και τράβηξε πολλές κοντινές φωτογραφίες του πέους του γιου τους. Ανάμεσά τους υπήρχαν και κάποιες που έδειχναν ξεκάθαρα ότι η πληγείσα περιοχή είχε πρηστεί.
Στη συνέχεια, απέστειλε τις φωτογραφίες από το iPhone του συζύγου στο δικό της κινητό από όπου και τις ανάρτησε στο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων του νοσοκομείου. Χάρη στις φωτογραφίες, ο γιατρός έκανε μία σωστή γνωμάτευση και συνταγογράφησε αντιβιοτικά χάρη στα οποία το παιδί κατάφερε να αναρρώσει πλήρως και γρήγορα. 

Δύο ωστόσο ημέρες μετά τη λήψη των φωτογραφιών ο κ. Mark έλαβε μια ειδοποίηση για «παράβαση της πολιτικής της Google» και ο λογ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss