«Ένωσε» τον πολιτικό κόσμο εναντίον του ο Μητροπολίτης Δωδώνης με τις δηλώσεις περί βιασμών

Καθολική είναι η καταδίκη του πολιτικού κόσμου της χώρας για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου σχετικά με τον βιασμό.

Σφοδρότατες αντιδράσεις προκάλεσαν οι πρωινές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου, σχετικά με τις αμβλώσεις και τους βιασμούς.
Ο Δωδώνης είπε ότι «δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση», άφησε εμβρόντητους παρουσιαστές και καλεσμένους της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ και προκάλεσε οργή στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και τον πολιτικό κόσμο της χώρας που έσπευσε να καταδικάσει.

Κικίλιας: Δήλωση συκοφαντική για την πίστη και την Εκκλησία
«Είναι ντροπή για όλους μας και συκοφαντική για την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και την Εκκλησία μας που πάντα στέργει τα θύματα βίας, η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα βιασμού», έγραψε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Είναι ντροπή για όλους μας και συκοφαντική για την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και την Εκκλησία μας που πάντα στέργει τα θύματα βίας, η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα βιασμού.
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) September 2, 2022

Κεραμέως: Δεν συνάδει με τη στάση της Εκκλησίας
«Αδιανόητη και καταδικαστέα η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης σχετικά με τον βιασμό. Προσβάλλει βάναυσα την κοινωνία και δεν συνάδει με τη στάση της Εκκλησίας που εμπράκτως στηρίζει γυναίκες θύματα κακοποίησης και βιασμού», έγραψε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Αδιανόητη και καταδικαστέα η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης σχετικά με τον βιασμό. Προσβάλλει βάναυσα την κοινωνία και δεν συνάδει με τη στάση της Εκκλησίας που εμπράκτως στηρίζει γυναίκες θύματα κακοποίησης και βιασμού.
— Niki Kerameus (@nkerameus) September 2, 2022

Πέτσας: Αδιανόητη και προκλητική δήλωση

«Αδιανόητη και προκλητική η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης σχετικά με τον βιασμό. Απαράδεκτη και καταδικαστέα, όχι μόνο για τις γυναίκες θύματα κακοποίησης, αλλά και για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία», έγραψε ο υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Αδιανόητη και προκλητική η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης σχετικά με τον βιασμό. Απαράδεκτη και καταδικαστέα, όχι μόνο για τις γυναίκες θύματα κακοποίησης, αλλά και για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.
— Stelios Petsas (@SteliosPetsas) September 2, 2022

Άδωνις Γεωργιάδης: Να ζητήσει συγγνώμη
«Χωρίς πολλά λόγια η δήλωση αυτή είναι εντελώς απαράδεκτη πρέπει να αποσυρθεί και να ζητήσει συγγνώμη!», αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Συρεγγέλα: Απόψεις που υποβαθμίζουν τη θέση της γυναίκας
«Καταδικάζουμε έμφυλες διακρίσεις και απόψεις που υποβαθμίζουν τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και την οικογένεια» αναφέρει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, με αφορμή τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης.
«Η εκκλησία, όπως γνωρίζουμε, αποδίδει στη γυναίκα ισότιμη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss