Επιστολή Ανδρουλάκη για παρακολουθήσεις: Δεν θέλουν να ακουστεί η αλήθεια

«Η κυβέρνηση και τα φιλικά προς αυτή μέσα προσπάθησαν να υποβαθμίσουν και να γελοιοποιήσουν την καταγγελία μου», καταγγέλλει με επιστολή του στην Ευρωομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, ο Νίκος Ανδρουλάκης

Τα πυρά του προς την κυβέρνηση και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε με γραπτή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, για το θέμα των παρακολουθήσεων τονίζοντας χαρακτηριστικά πως από την πρώτη στιγμή «η κυβέρνηση και τα φιλικά προς αυτή μέσα προσπάθησαν να υποβαθμίσουν και να γελοιοποιήσουν την καταγγελία μου».
Στη δήλωσή του προς την ευρωομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μεταξύ άλλων υπογραμμίζει είμαι ο μοναδικός Ευρωβουλευτής μέχρι τώρα στον οποίο βρέθηκε να έχει γίνει απόπειρα παγίδευσης στο κινητού του τηλεφώνου με το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator, ενώ όπως αποκαλύφθηκε συγχρόνως με παρακολουθούσε και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της χώρας μου».

«Δεν θέλουν να ακουστεί η αλήθεια» συνεχίζει ο κ. Ανδρουλάκης και επαναφέρει ταυτόχρονα τέσσερα ερωτήματα προς την κυβέρνηση.
Τι αναφέρει στη δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Σήμερα, η Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση της χρήσης λογισμικών παρακολούθησης, πραγματοποιεί δημόσια ακρόαση για τις παράνομες παρακολουθήσεις στην Ελλά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss