Επιστροφή στα γκολ για τον Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ μετά από 280 ημέρες

ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με τον ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας | 11 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης σκόραρε με τον ΠΑΟΚ Β’ παίζοντας το πρώτο του 90λεπτο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και δείχνει πως επιστρέφει δυναμικά.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έγραψε το πρώτο του 90λεπτο μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο αγωνιζόμενος και πάλι ως βασικός με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ την Κυριακή το μεσημέρι κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας. Μάλιστα ο Έλληνας στόπερ άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλομε το πρώτο του φετινό γκολ και βοήθησε την ομάδα του να πετύχει μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Μιχαηλίδης επέστρεψε στο σκοράρισμα μετά από 280 ημέρες, από το γκολ που πέτυχε στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία στις 6 Μαρτίου. Με εκείνο το γκολ, που όπως και το σημερινό το πέτυχε με τον κεφάλι, ο στόπερ του ΠΑΟΚ είχε κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του.

Για τον Μιχαηλίδη η σημερινή ήταν η 4η εμφάνιση μετά το σοβαρό τραυματισμό του και η πρώτη που διήρκεσε για όλο το παιχνίδι. Ο Πάμπλο Γκαρσία του έδωσε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Βέροια και στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ , μια ώρα περίπου απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Στο ενδιάμεσο ο νεαρός στόπερ συμμετείχε στην μίνι προετοιμασία που πραγματοποίησε ο Δικέφαλος στην Κύπρο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον χρησιμοποιεί για 30′ περίπου στο πρώτο από τα φιλικά που έδωσε εκεί η ομάδα του με αντίπαλο την ισραηλινή Άσντοντ.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και επιστρέφει δυναμικά. Μπορεί για την ώρα να έχει μείνει πίσω στην ιεραρχία των στόπερ της πρώτης ομάδας, όμως μοιάζει δεδομένο ότι σύντομα θα επανέλθει στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss