Επίθεση σκυλιών στην Κορινθία: «Νόμιζα ότι ζω τις τελευταίες στιγμές της ζωής μου»

Συγκλονιστική η μαρτυρία του 52χρονου που κατασπαράχτηκε από αγέλη σκύλων στο Σουσάκι Κορινθίας, έτσι ώστε να προστατεύσει το παιδί του και τα ανίψια του από την άγρια επίθεση.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε οικογένεια στο Σουσάκι Κορινθίας, όταν δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων. Το περιστατικό έγινε στις 13 Αυγούστου, όταν ένας 52χρονος μαζί με τον γιο του και τα δύο του ανίψια έκαναν μια εκδρομή στην περιοχή. Οι εκδρομείς ήθελαν να δουν το ανενεργό ηφαίστειο που υπάρχει στην περιοχή, και την ώρα που περπατούσαν σε έναν δασικό δρόμο δέχθηκαν την επίθεση από μια μεγάλη αγέλη σκυλιών.
Τα σκυλιά κατακρεούργησαν τον 52χρονο, ο οποίος είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha νόμιζε πως έζησε τις τελευταίες του στιγμές. «Βλέπω το ένα σκυλί να φεύγει από την αριστερή πλευρά και δάγκωσε στο πίσω μέρος του ποδιού του ενός παιδιού, από την άλλη ένα σκυλί επιτέθηκε με μεγάλη ταχύτητα στον γιο μου και τον έριξε κάτω. Είχα μια τσάντα που είχε μέσα μόνο τρία θερμός παιδικά, με αυτή προσπάθησα να επιτεθώ στα σκυλιά», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας.

«Αυτή ήταν μόνο η αρχή της επίθεσης. Τα παιδιά τραβήχτηκαν λίγο πιο πέρα και τα σκυλιά επικεντρώθηκαν επάνω μου. Μαζεύτηκαν και με έριξαν κάτω, άρχισαν να με κατασπαράζουν. Τα παιδιά έλεγαν ‘μπαμπά νόμιζα ότι θα σε φάνε’. Αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε ακόμα ζωντανοί και τα παιδιά είναι δυνατά», πρόσθεσε.

Με βουρκωμένα μάτια ανέφερε πως «ένας πατέρας θέλει να προστατέψει τα παιδιά του». «Αυτό που συζητάω με την οικογένειά μου, κι αυτό που ανησυχούμε, είναι ότι δεν θέλουμε κανένας να πάθει κάτι σε αυτό το μέρος», σχολίασε

Η επίθεση της αγέλης των σκύλων στην οικογένεια, μάλιστα, πήρε διαστάσεις και δημοσιεύτηκε ακόμα και στη βρετανική Daily Mail. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα είναι συγκλονιστικές και δικαιώνουν απόλυτα τη μαρτυρία του πατέρα για τον τρόμο που βίωσε μετά την επίθεση των σκύλων σε βάρος του.

Ο 52χρονος άλλωστε χρειάστηκε να χειρουργηθεί για να διασωθεί ο αριστερός λοβός του αυτιού του, ενώ έφερε και πολλαπλά τραύματα σε άλλα σημεία του σώματός του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss