Επίθεση σκύλου σε 34χρονη: Σώθηκε από θαύμα! Η κίνηση που της έσωσε τη ζωή – Ως πότε η αδιαφορία;

Ως πότε η πολιτεία θα παραμείνει αδιάφορη στον κίνδυνο των ανθρώπων από επιθέσεις σκύλων; Αν αγαπάμε τα σκυλιά τα εκπαιδεύουμε και δεν τα μεγαλώνουμε μέσα στην αδιαφορία και την παραμέληση. Που είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου;

Μια ακόμα επίθεση από σκύλο, ένας ακόμη άνθρωπος που βρέθηκε από το πουθενά γεμάτος δαγκωματιές σε κρεβάτι νοσοκομείου, ένας ακόμα πολίτης που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του επειδή στον δρόμο του μόνο καλοπροαίρετα σκυλιά δε συνάντησε.
Το κράτος ήταν εδώ για να κάνει την κακοποίηση ζώων από ανθρώπους κακούργημα αλλά που είναι το κράτος και η αστυνομία όταν το ζώο επιτεθεί στον άνθρωπο και θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο;

34χρονη στο νοσοκομείο από δαγκωματιές 7 σκυλιών
Άγρια επίθεση σκύλων σε 34χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, έγινε το πρωί 07:20 της Δευτέρας (12/9/22) στην είσοδο εργοστασίου τοπικών προϊόντων, λίγο πριν το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Η 34χρονη εργαζόμενη μητέρα προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο εργασίας της μάταια, καθώς έγινε αποδέκτης επίθεσης από 7 περίπου αδέσποτα, χωρίς να μπορεί να τη βοηθήσει κανένας, ευτυχώς μετά από περίπου 10 λεπτών που δεχόταν δαγκωματιές από τα αδέσποτα σκυλιά, κατάκοιτη στο έδαφος, την έσωσαν δυο συνάδελφοι της που την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια.

Μιλώντας στο MEGA περιέγραψε τα όσα τραγικά έζησε εκείνα τα λεπτά. Αρχικά η 34χρονη δήλωσε «Είναι μία πύλη μπροστά, αυτή η πύλη πάντα ήταν ανοιχτή για να μπαίνουμε εμείς. (Το αυτοκίνητο) το είχα αφήσει έξω από την πύλη, μπήκα μέσα και κατευθείαν ήρθαν από τα αριστερά και με κατασπάραξαν. Στα εκατό μέτρα δηλαδή μετά την πύλη άρχισαν και με κατασπάραξαν. Ήμουνα μόνη μου εκεί, πήγαινα μέσα για να χτυπήσω την κάρτα μου, τίποτα άλλο δεν έκανα. Πήγαινα κανονικά στη δουλειά μου, τίποτα άλλο δεν έκανα κακό».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τραύματα που της άφησαν οι δαγκωματιές των 7 σκυλιών και πως αν δεν προστάτευε τον εαυτό της θα την είχαν κατασπαράξει.
«Εφτά ήταν πάνω μου που με δάγκωσαν παντού, παντού με μώλωπες πολλούς. Στα πόδια έχω ράμματα, στο αριστερό όλο το πόδι μου είναι χάλια, πολύ χάλια. Αλλά ήμουν μέσα στο οίκημα και δεν υπήρχε κανένα ασθενοφόρο, δεν κάλεσαν τίποτα. Ήμουν μέσα στο οίκημα, μέσα στο εργοστάσιο, το προαύλιο του εργοστασίου και κατευθείαν ήρθαν και μου έκαναν επίθεση. Κουλουριάστηκα και πάλι καλά γλίτωσα τουλάχιστον κεφάλι και λαιμό», είπε χαρακτηριστικά.
Η γυναίκα αυτή μπορεί να ήταν σε θέση να μιλήσει από το νοσοκομείο όμως δεν έχει τελειώσει με αυτό καθώς οι γιατροί φοβούνται μην …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss