Εποχή του Ζυγού: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στο Ζυγό τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω 4 ζώδια!
ΚΡΙΟΣ
Το μυαλό σου, για όσο καιρό ο Ήλιος θα είναι στον Ζυγό και θα «φωτίζει» τον έβδομο οίκο σου, θα είναι στις σχέσεις, στον έρωτα και στο φλερτ. Όπου κι αν βρίσκεσαι, θα υπάρχουν άτομα που θα θέλουν να αποκτήσουν στενότερη επαφή μαζί σου, όχι μόνο ερωτική, αλλά και επαγγελματική. Όρεξη να έχεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να γνωρίζεις κόσμο. Και μην κλείνεις πόρτες, αν κάποιος/α κάνει κίνηση και σου την πέσει, μπορεί να προκύψει και σχέση σε λίγο καιρό, μετά από μια νέα γνωριμία. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε να περιμένεις πιο όμορφες στιγμές, ενώ μην αποκλείεις και το ενδεχόμενο επισημοποίησης ενός δεσμού, καθώς θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για συντροφικότητα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα πράγματα και οι καταστάσεις που θα σε απασχολήσουν περισσότερο το διάστημα που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα είναι όσα έχουν να κάνουν με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ο Ζυγός για σένα άλλωστε αποτελεί τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει ακριβώς με αυτά τα θέματα. Ίσως καταφέρεις να λύσεις κάποιες διαφορές που είχες με την οικογένειά σου, ίσως και να προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση ή και μετακόμιση, αν το θέλεις. Όπως και να έχει, η ενέργειά σου τον μήνα αυτό θα κατευθυνθεί προς τα της οικίας σου.

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το που ο Ήλιος έφυγε από το δικό σου ζώδιο και πέρασε στον… «γείτονα» Ζυγό, σίγουρα έχει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss