Έρχεται ο Δίας με τα δώρα του!

Καθώς ο Δίας ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τους Ιχθύς, η αντίθεση που σχηματίζει με τη Δήμητρα σου υπόσχεται μια πλούσια κοινωνική ζωή και βέβαια τύχη, που είναι και της… αρμοδιότητάς του!
Η φαντασμαγορική τελετή θα επισφραγιστεί με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 22, μα και τα «προεόρτια», πανηγύρι θα είναι.Με το Δία περνάς καλά, ξοδεύεις, κερνάς, σε κερνάνε, χαίρεσαι, με το Δία αισιοδοξείς, «ανοίγεις» επεκτείνεσαι, με το Δία «βρέχει» τύχη κι ευκολίες και βέβαια δεν είναι ώρα να κρατάς ομπρέλα. Τα «σοβαρά» μπορούν να περιμένουν.
Να η ευκαιρία σου, λοιπόν, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, ξεκινώντας από την καθημερινότητα σου. Να απλωθείς ηδονικά και να απολαύσεις εκλεκτά εδέσματα ή το αγαπημένο σου ρόφημα. Να πορευτείς στην πλατιά φωτισμένη λεωφόρο, να ανοίξει το μάτι σου, να πάρεις την «ρεβάνς» για μια πρότερη κακοδαιμονία σου.

Κι ακόμα, να μοιραστείς την χαρά σου με πρόσωπα που αγαπάς, αλλά και με ξένους, που -κάτω από άλλες συνθήκες- ίσως να μην πλησίαζες ποτέ. Να αφήσεις τελικά τον χρόνο να κυλήσει, ευχαριστημένος που η ζωή δεν σου βάζει δύσκολα.
Μπορείς;

Διάβασε επίσης:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss