Έρευνα Prorata: Απολογισμός 2022! Ψηφίστε για την Οικονομία και όλα τα θέματα της επικαιρότητας

Το Newsbomb.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών PRORATA, θέτουν τα βασικά ερωτήματα για τη χρονιά που φεύγει και εσείς ψηφίζετε και παίρνετε θέση.

Πλησιάζοντας προς το τέλος του 2022, η Prorata προωθεί μία έρευνα απολογιστική της χρονιάς που φεύγει σε λίγες ημέρες, με τους πολίτες να καλούνται να απαντήσουν σε εξαιρετικά ενδιαφέροντα ερωτήματα.
Με φόντο λοιπόν την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση που μαστίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, τα βασικότερα ερωτήματα αφορούν τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και τις εκτιμήσεις για την επόμενη.

Συγκριτικά λοιπόν με το 2021, ποια θεωρείτε ότι είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας, καλυτέρεψε, δεν άλλαξε ή χειροτέρεψε; Ποια επίσης είναι η εκτίμησή σας για την πορεία των οικονομικών το 2023 και πώς κρίνετε τους χειρισμούς της κυβέρνησης; Ποια θεωρείτε ότι ήταν τα γεγονότα που συντάραξαν τον πλανήτη τη χρονιά που φεύγει;
Σε αυτά, αλλά και σε μια σειρά από άλλα ερωτήματα, σας δίνει την ευκαιρία να απαντήσετε το Newsbomb.gr μέσα από την εβδομαδιαία έρευνα της Prorata.

Το Newsbomb.gr και η εταιρεία Prorata θέτουν το ερώτημα και εσείς απαντάτε.

Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ!
ΠΕΣ ΤΗ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR!
Μπες ΕΔΩ και ψήφισε


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss