Εθνικά Καλλιστεία 2022: Η εστεμμένη και η λαμπερή βραδιά

Την λαμπερή βραδιά παρουσίασαν ο πρόεδρος του διαγωνισμού, Γιώργος Κούβαρης και η εκθαμβωτική Νίνα Λοτσάρη.  

Τα Εθνικά Καλλιστεία για δωδέκατη χρονιά χωρίς καμία διακοπή κατάφερε να προσφέρει ακόμα μία χρονιά ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Τα καλλιστεία φέτος ήταν αφιερωμένα στη «θάλασσα».
Η έναρξη ήταν εμπνευσμένη από το υγρό στοιχείο και απεικόνισε νηρηίδες με μία μοναδική χορογραφία, δημιουργία του χορογράφου Τάσου Chorus και ένα μοναδικό συνθετικό κομμάτι, που γράφτηκε για τις ανάγκες του διαγωνισμού, με τίτλο OCEAN.

Το κομμάτι υπέγραψε συνθετικά, ο μουσικοσυνθέτης Αλέξανδρος Ευσταθίου και όσοι παρευρέθηκαν μιλάνε για μία υπερπαραγωγή, άρτια δομημένη και άκρως καλλιτεχνική.
Συνδέθηκαν με 100 χώρες κατά τη διάρκεια του διαγωνιστικού τους μέρους και έδειξαν τί εστί αρμονική Ελληνική ομορφιά, όλα τα διεθνή σάιτ ομορφιάς εκθείασαν την ελληνική παραγωγή και είπαν πως ήταν worldclass.

PHOTO GALLERY

Photo 1/5

Photo 2/5

Photo 3/5

Photo 4/5

Photo 5/5

Την λαμπερή βραδιά παρουσίασαν ο πρόεδρος του διαγωνισμού, Γιώργος Κούβαρης και η εκθαμβωτική Νίνα Λοτσάρη.
Φέτος η παραγωγή των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GSHELLAS 2022, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού στην κριτική επιτροπή κάθισαν μέχρι διεθνείς κριτές όπως οι τρείς πρόεδροι των παγκόσμιων διαγωνισμών, The Miss Globe, Mister Tourism World και Miss Elite World.
Οι τρεις πρόεδροι έμειναν στην Ελλάδα και ξεναγήθηκαν σε ιστορικά ελληνικά αξιοθέατα αλλά και ο Θεσμός φρόντισε να γνωρίσουν τις γεύσεις από Ελλάδα και τον τρόπο διασκέδασής μας.
Ιδιαίτερη στιγμή για την βραδιά αποτέλεσε η βράβευση δυο ξεχωριστών προσωπικοτήτων, δυο γυναικών παγκοσμίου κλάσης. Τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2022 έδωσαν το βραβείο «Ελληνικής Διαχρονικής Ομορφιάς» στην κυρία Κορίνα Τσοπέη MISS UNIVERSE 1964, ως την μοναδική μις Υφήλιος για τη χώρα μας μέχρι σήμερα, και την κυρία Ειρήνη Σκλήβα- Miss World 1996, ως την μοναδική μις Κόσμος μέχρι σήμερα. Τα βραβεία έγιναν αποδεκτά και από τις δύο με ιδιαίτερη θέρμη. Εκ μέρους της κυρίας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss