EuroBasket 2022, Μουλαομέροβιτς: ‘Ίσως μετανιώνω για την τελευταία άμυνα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο’

EUROBASKET

Croatia’s coach Damir Mulaomerovic gives directions to players during the Eurobasket group C basketball match between Croatia and Greece at the Assago Forum, near Milan, Italy, Friday Sept. 2, 2022. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Για την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και για την κρίσιμη φάση του αγώνα, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάρφωσε ανάποδα την πάσα του Νικ Καλάθη, μίλησε ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.

Δεν ήταν απογοητευμένος, αλλά δεν ήταν και χαρούμενος. Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς είδε την Κροατία να έχει δύο πρόσωπα απέναντι στην Ελλάδα, στην πρεμιέρα του EuroBasket 2022, παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του έκαναν καλή προσπάθεια, εξήγησε όμως σε ερώτηση του SPORT24 ότι ίσως μετανιώνει τον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκε στη φάση που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το ανάποδο κάρφωμα από την πάσα του Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς:

Ήταν ένα σκληρό ματς, δύο διαφορετικά μισά. Είχαμε πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ και αυτό έκανε τη διαφορά. Στα πρώτα πέντε λεπτά παίξαμε καλά, όμως είπα στους παίκτες μου ότι στα επόμενα 15 δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο μέρος εκτελέσαμε καλύτερα, ο Σμιθ δημιουργούσε και σκόραρε όπως και άλλοι.

Γυρίσαμε από το -19 και είχαμε την ευκαιρία μας, όμως η Ελλάδα, αυτή η Ελλάδα που έχει πραγματικά καλή ομάδα ήταν δύσκολο να ηττηθεί. Ο Γιάννης έκανε τη δουλειά του, όμως ο Ντόρσεϊ μας “σκότωσε” στο πρώτο μέρος. Δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες μου, πάλεψαν ειδικά στο δεύτερο μέρος. Δεν μπορούμε από εδώ και πέρα να υποτιμήσουμε κάποια ομάδα, όλες είναι ποιοτικές. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς.

Ρισκάραμε το σουτ του Γιάννη, γιατί είναι πολύ αθλητικός. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Δεν είμαι δυσαρεστημένος, έπρεπε να στέλνουμε πολλούς παίκτες πάνω του και να του κάνουμε πολλά φάουλ. Δεν πετύχαμε, ειδικά στο τέλος. Ίσως μετανιώνω για την τελευταία φάση, γιατί δεν παίξαμε καλή άμυνα πανω του και κάρφωσε μετά από μια μακρινή πάσα”.

Δείτε την Game Night για τη μεγάλη νίκη της Ελλάδας απέναντι στην Κροατία με LIVE σύνδεση από το Μιλάνο.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss