Eurovision 2023:Νέα ανακοίνωση για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει

Πολλές είναι οι ανατροπές που θα δούμε στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision, σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η EBU.

Προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς οι διαδικασίες επιλογής του φετινού μας εκπροσώπου στην Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ στις 9, 11 και 13 Μαΐου 2023. Η ΕΡΤ, με επίσημη ανακοίνωση, το απόγευμα της Δευτέρας, γνωστοποίησε ότι η κλήρωση για τα εβδομήντα μέλη που θα μετέχουν για πρώτη φορά στην Επιτροπή Κοινού ολοκληρώθηκε. Μάλιστα, αναφέρεται ότι η ακρόαση των υποψήφιων τραγουδιών για τον 67ο Διαγωνισμό θα γίνει στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022.
Η διαδικασία της τηλεφωνικής ενημέρωσης των κληρωθέντων έχει ήδη ξεκινήσει. Όσοι από τους επιλεγέντες δεν μπορέσουν για οποιονδήποτε λόγο να παραστούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα αντικατασταθούν, σύμφωνα με τον κανονισμό, από τους επιλαχόντες, που έχουν επίσης κληρωθεί ανά ηλικιακή κατηγορία. Επισημαίνεται ότι η πλατφόρμα της ΕΡΤ, μέσα σε μόλις ένα διήμερο, δέχθηκε συνολικά 2.982 συμμετοχές.Να σημειωθεί ότι, πριν από κάποιες εβδομάδες, είχε ανακοινωθεί ότι η ΕΡΤ αποφάσισε τη συμμετοχή και του κοινού στη διαδικασία επιλογής τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει ότι εβδομήντα φίλοι και φίλες της Eurovision θα αποτελέσουν τα μέλη της Επιτροπής Κοινού, έχοντα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss