Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17/07 έως 23/07: Κλεμμένα Όνειρα

Σπασμένη σε δύο κομμάτια φαίνεται πως είναι η εβδομάδα που έρχεται αφού ξεκινάει μεν με «ονειρεμένο» τρόπο, συνεχίζει δε με μοιραίες αλλαγές και διαφόρων ειδών αποχωρισμούς. Στις 17 Ιουλίου ο Ερμής από τον Καρκίνο τριγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και το 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών (Κριοί – Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι) και των Μεταβλητών (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς) σφύζει από αισιοδοξία και ρομαντισμό.
Στις 18 του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο κι αρχίζει να δίνει από τη νέα της θέση εύνοια στα ερωτικά και οικονομικά ζητήματα των Παρορμητικών ζωδίων. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος από τον Καρκίνο τριγωνίζει των Ποσειδώνα και εξακολουθεί να υπάρχει για το 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών και των Μεταβλητών έντονη διάθεση για όνειρα και θετικές σκέψεις ή πράξεις. Ωστόσο την ίδια ημέρα ο Ερμής από τον Καρκίνο συναντά με όψη αντίθεσης τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις για ό,τι συμβαίνει, αλλά και αρνητικά σενάρια για τις μελλοντικές εξελίξεις.
Την επόμενη ημέρα στις 19 σχηματίζει κι ο Ήλιος αντίθεση με τον Πλούτωνα και πάλι το 3ο δεκαήμερο των Παρορμητικών θα πρέπει να αναμένει σημαντικές αλλαγές στη ζωή του, αλλά και συναισθηματικές απώλειες. Επίσης στις 19 ο Ερμής εγκαταλείπει τον Καρκίνο για να μπει στη ζωδιακή περιοχή του Λέοντα, από όπου και θα ευνο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss