Εξαρτήματα BMW M Performance για τη νέα BMW M2 – FleetNews

Ο εμπνευσμένος από αγώνες χαρακτήρας της νέας BMW M2, τονίζεται με τη βοήθεια των BMW M Performance Parts που δημιουργήθηκαν ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Διαθέσιμα με το λανσάρισμα της M2 (το οποίο προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2023) και τα retrofit προϊόντα από τη γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW, που εμπλουτίζουν περαιτέρω με συναισθηματικές πινελιές τη σχεδίαση του νέου μοντέλου.
Τα BMW M Performance Parts για την αεροδυναμική, το κινητήριο σύνολο, το πλαίσιο και το cockpit, περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα επιλογών για την εξατομίκευση της νέας BMW M2 με γνώμονα τη μέγιστη απόδοση. Όλα τα εξαρτήματα αναπτύχθηκαν με βάση την αγωνιστική τεχνογνωσία της BMW M GmbH και την εμπειρία που έχει αποκτήσει εδώ και πέντε δεκαετίες, ενώ έχουν ρυθμιστεί με ακρίβεια ώστε να εναρμονίζονται με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δίθυρου μοντέλου. Τα BMW M Performance Parts ενισχύουν τα διαπιστευτήρια καθαρόαιμων επιδόσεων της νέας BMW M2, της οποίας οι compact διαστάσεις, ο εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας 338 kW/460 hp, το προαιρετικό, χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, η προηγμένη τεχνολογία πλαισίου και η κίνηση στους πίσω τροχούς, καθιστούν άκρως σαγηνευτικό το πρώτο βήμα για την είσοδο στο μαγικό κόσμο των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH.
Αποκλειστικά υλικά και βελτιωμένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά με τα εξωτερικά εξαρτήματα BMW M Performance
Όλα τα retrofit προϊόντα της γκάμας εξαρτημάτων BMW M Performance ξεχωρίζουν για την εντυπωσιακή τους σχεδίαση, τα αποκλειστικά υλικά και την κορυφαία ποιότητά τους. Επομένως, τα εξωτερικά εξαρτήματα της σειράς BMW M Performance που προορίζονται για τη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss