Εύα Καϊλή: Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι της στις Βρυξέλλες

Ένα δεύτερο πολυτελές ακίνητο στην πρωτεύουσα του Βελγίο φέρεται να έχει στην κατοχή της η Εύα Καϊλή.

Τα περιουσιακά στοιχεία της Εύας Καϊλή έρχονται στο προσκήνιο την ώρα που αποκαλύψεις για στο σκάνδαλο διαφθοράς για το Qatargate, διαδέχονται η μία την άλλη.
H Eλληνίδα Ευρωβουλευτής φαίνεται πως έχει στην κατοχή της ένα δεύτερο διαμέρισμα στις Βρυξέλλες το οποίο βρίσκεται στην οδό Βατερλό (Waterloolaan), σε πολύ κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας του Βελγίου.

Σύμφωνα με τον Alpha το συγκεκριμένο ακίνητο φαίνεται ότι είναι εγγεγραμένο στο πόθεν έσχες της Εύας Καϊλή. Επιπλέον, αν και η αλληλογραφία της βρίσκεται στο γραμματοκιβώτιο του διαμερίσματος, δεν υπάρχει το όνομα της Εύας Καϊλή στο κουδούνι.
Είναι το δεύτερο πολυτελές ακίνητο στις Βρυξέλλες που φέρεται να ανήκει στην Εύα Καϊλή μετά από αυτό στην οδό Γουίρτζ, που πραγματοποίησε έφοδο η αστυνομία και εντόπισε το ποσό των 150.000 ευρώ σε σακούλες. Φέρεται ότι αυτό το ακίνητο είναι νέο απόκτημα και ίσως να μην υπάρχει στο πόθεν έσχες της.

Μάλιστα, ο Alpha ανέφερε πως υπάρχει μια πληροφορία ότι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι είναι ιδιοκτήτης βίλας σε προάστιο των Βρυξελλών.

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss