Εύα Καϊλή: Τα λάθη κατά τη σύλληψή της και το έγγραφο που την «έκαψε»

Πώς η Εύα Καϊλή «προδόθηκε» από δικές ενέργειες και οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη της με συνοπτικές διαδικασίες.

Όλο και πληθαίνουν τα ερωτήματα γύρω από το όνομα της Εύας Καϊλή και το μερίδιο εμπλοκής της στο σκάνδαλο με το Qatar Gate. Ο κλοιός γύρω από την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή στενεύει ασφυκτικά και το τοπίο αναμένεται να αρχίσει να ξεκαθαρίζει από τις 22 Δεκεμβρίου όταν και θα βρεθεί ενώπιον του Βέλγου εισαγγελέα για να απολογηθεί.
Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τις ενέργειες της Εύας Καϊλή την ημέρα της σύλληψής της. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον, το οποίο ήταν παρών κατά την προσαγωγή της, περιέγραψε μια κίνηση της Εύας Καϊλή που ουσιαστικά επιβάρυνε την θέση της. Συγκεκριμένα, μετά τη σύλληψη από την δικαστική αστυνομίας, ο εισαγγελέα την κάλεσε να δώσει εξηγήσεις για τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της με την ίδια να φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ότι και στο παρελθόν είχε δει σακούλες με τσάντες και μετρητά.

Το επόμενο σφάλμα της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με το πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον, αφορά στην επικοινωνία που είχε με τον πατέρα της και του ζήτησε να μεταφέρει τα χρήματα σε ένα ασφαλές σημείο, όπως και έκανε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει ο ίδιος, χωρίς να υπολογίσει ωστόσο ότι τον παρακολουθεί η βελγική αστυνομία. Δημιουργήθηκαν έ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss