Facebook – Twitter: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά τους

Τα δύο παλαιότερα εν ζωή μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, αλλά το μεγαλύτερό τους πρόβλημα μάλλον είναι στο τιμόνι.

Μετά το κύμα των απολύσεων στο Twitter από το νέο αφεντικό, ήρθε η σειρά του Facebook να προχωρήσει σε 11.000 απολύσεις που φτάνουν το 13% του δυναμικού του. Και οι δύο ισχυροί άντρες των μέσων, Musk και Zuckerberg, έχουν αναγορευτεί σε γκουρού των επιχειρηματικών κινήσεων, όχι άδικα. Ο τρόπος που ο Musk ανάγκασε την NASA να κάνει δουλειές μαζί του, αλλά και το πώς άλλαξε για πάντα την αυτοκινητοβιομηχανία, τα λένε όλα. Αντίστοιχα o Zuckerberg κινήθηκε έγκαιρα όπου χρειάστηκε, εξαγοράζοντας τον ανταγωνισμό με το που πήγε να σηκώσει κεφάλι, αν και κάποια στιγμή σταμάτησε να το κάνει.
Και τα δύο αφεντικά έβγαλαν την κλασική ανακοίνωση ότι προχωρούν με πόνο καρδιάς σε αυτές τις απολύσεις για να σώσουν τις εταιρείες που δεν πρόκειται να μακροημερεύσουν με το τρέχον πλάνο. Βέβαια τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα το γυρίσουν σε ανθοφορία με τις απολύσεις. Η κρίση που περνούν τα δύο αυτά μεγαθήρια, μοιάζει με την κρίση της αυτοκινητοβιομηχανίας πριν από μερικά χρόνια σε Αμερική και Ευρώπη. Εκείνες οι απολύσεις δεν κατάφεραν να σώσουν την αν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss