Φήμη: Το iPhone 14 θα ξεκινά από 799 $, όπως και το iPhone 13

Σύμφωνα με μια ανάρτηση από τον λογαριασμό “yeux1122” στο κορεατικό blog Naver, η Apple δεν θα αυξήσει την τιμή της επερχόμενης συσκευής iPhone 14 για να ενισχύσει τις πωλήσεις και να αντισταθμίσει τη μείωση της ζήτησης εν μέσω της παγκόσμιας επιβράδυνσης των πωλήσεων στην αγορά των smartphone.

Η απόφαση να επιβληθεί πάγωμα τιμών στο iPhone 14 6,1 ιντσών φέτος φέρεται να ελήφθη «σε ανώτατο επίπεδο στελεχών», παρά το γεγονός ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει αυξημένο κόστος παραγωγής και συνεχιζόμενη αναταραχή στην αλυσίδα εφοδιασμού.
Η πηγή της φήμης λέγεται ότι προέρχεται από ένα ανώνυμο «μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα των ΗΠΑ» με ιστορικό ακρίβειας, έναν ισχυρισμό που η MacRumors η οποία έδωσε την είδηση δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από την πλευρά της.
Εάν η Apple λανσάρει το iPhone 14 στην ίδια αρχική τιμή με το iPhone 13 του περασμένου έτους, θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η τιμή του βασικού μοντέλου iPhone 6,1 ιντσών της Apple παραμένει η ίδια. Το βασικό iPhone 12 κυκλοφόρησε το 2020 με την ίδια τιμή 799 $.

Η μεγάλη διαφορά φυσικά φέτος είναι ότι τα μεγέθη των iPhone αλλάζουν και δεν θα υπάρχει iPhone 14 mini 5,4 ιντσών. Το iPhone 13 mini ήταν η πιο προσιτή ναυαρχίδα το 2021, ξεκινώντας από 699 $, αλλά αποδείχθηκε ότι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss