Φινλανδία: Ο ροκ σταρ που χόρευε αγκαλιά με την Σάνα Μάριν ξεκαθαρίζει – «Είμαστε μόνο φίλοι»

Συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ το partygate όπως το ονομάζουν με τα βίντεο της πρωθυπουργού της Φινλανδίας Σάνα Μάριν η οποία διασκεδάζει είτε σε φιλικό σπίτι είτε σε κλαμπ χορεύοντας αγκαλιά με νεαρό ροκ σταρ – Τι απαντά ο τραγουδιστής για την φημολογούμενη σχέση του με την Μάριν

Έλυσε την σιωπή του ο ροκ σταρ, Ολάφι Ούσιβιρτα, που βιντεοσκοπήθηκε κρυφά να χορεύει σε κλαμπ με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, ξεκαθάρισε σήμερα ότι δεν έχουν ερωτική σχέση.
Ο 28χρονος Ούσιβιρτα, ισχυρίστηκε ότι αυτός και η πρωθυπουργός Σάνα Μάριν, είναι απλώς «φίλοι» και «τίποτα ακατάλληλο» δεν είχε συμβεί μεταξύ τους.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή έδειχνε το ζευγάρι να χορεύει αγκαλιά στις 4 το πρωί σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Ελσίνκι σε απόσταση αναπνοής από το κτίριο του Κοινοβουλίου της χώρας.

Τι είπε για το φιλί με τον τραγουδιστή – Γιατί υποβλήθηκε σε εξέταση για ναρκωτικά

«Τις τελευταίες ημέρες διατυπώθηκαν σοβαρές δημόσιες κατηγορίες ότι βρέθηκα σε έναν χώρο όπου γινόταν χρήση ναρκωτικών ή ότι εγώ η ίδια έκανα χρήση», είπε η Μάριν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Θεωρώ πολύ σοβαρές αυτές τις κατηγορίες και, μολονότι θεωρώ άδικο το αίτημα να υποβληθώ σε τεστ για ανίχνευση ναρκωτικών, για τη νομική προστασία μου και για να ξεκαθαρίσω τυχόν αμφιβολίες, έκανα το τεστ σήμερα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε περίπου μία εβδομάδα».

A new video of Prime Minister Sanna Marin’s “party scandal” appeared in Finland today.Seiska writes that Marin, who is married and has been in that relationship for 18 years, was seen in many questionable situations.Iltalehti has a sound expert confirming “flour-gang”. pic.twitter.com/Nj5A71R8Rd
— Visegrád 24 (@visegrad24) August 19, 2022

Αφού κυκλοφόρησαν τα βίντεο, μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού αλλά και πολιτικοί της αντιπολίτευσης ζητούσαν από τη Μάριν να υποβληθεί στο τεστ. Η ίδια είπε ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών και δεν είδε κανέναν να κάνει χρήση στο πάρτι όπου παραβρέθηκε. Αν και πολλοί είναι αυτοί που επαινούν τη Μάριν γιατί συνδυάζει την απαιτητική εργασία της με τη δραστήρια ιδιωτική ζωή της, άλλοι αμφισβητούν την απόφασή της να επιτρέψει να την βιντεοσκοπήσουν, ακόμη και αν της υποσχέθηκαν ότι τα βίντεο προορίζονταν μόνο για ιδιωτική χρήση.
Σε μια περίοδο που η Ευρώπη βρίσκεται σε αναταραχή λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η Μάριν επικρίθηκε επίσης με το σκεπτικό ότι η συμμετοχή της στο πάρτι θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητά της να εκτελέσει γρήγορα τα καθήκοντά της σε περίπτωση κρίσης. «Αν υπήρχε κατάσταση κρίσης θα το γνώριζα πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου», …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss