Food Pass – Σκέρτσος: Το 10% πέφτει λίγο για την αγορά… σολομού

Τις αντιδράσεις για το νέο Food Pass που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ειρωνεύεται με ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Για «νευρικότητα» που διακρίνει «από μερίδα της αντιπολίτευσης» έκανε λόγο ο Άκης Σκέρτσος σε ανάρτησή του.
«Διακρίνω μια κάποια νευρικότητα από μερίδα της αντιπολίτευσης πέριξ της αριστεράς και της κεντροαριστεράς που εκδηλώνεται με τη μορφή αφ’ υψηλού απαξίωσης και ειρωνείας για το νέο μέτρο ενίσχυσης κατά 10% σε 8,4 εκ. πολίτες για τις αγορές τους από σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, κρεοπωλεία κοκ».Και συνεχίζει ο υπουργός Επικρατείας: «Ίσως φταίει το γεγονός ότι το 10% τους πέφτει λίγο για την αγορά μπρικ, σολομού και ακριβών κρασιών. Ίσως πάλι να φταίει ότι το μέτρο θα χρηματοδοτηθεί από την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων.

Μπορεί βέβαια να είναι κυρίως ότι το μέτρο αυτό συνδυαστικά με το «καλάθι του νοικοκυριού» που ήδη έχει μειώσει κατά 66 ευρώ τις τιμές στα προϊόντα που αγοράζει μια 4μελής οικογένεια, αποτελεί μια ουσιαστική ενίσχυση και απάντηση για εκείνους που την έχουν πραγματικά ανάγκη στο πρόβλημα του εξωγενούς πληθωρισμού που προκαλεί ο πόλεμος του κ. Πούτιν…»
Σχετικές ειδήσεις

Νέο Food Pass για το 10% των αγορών τροφίμων: Πώς θα λειτουργεί

Food pass, επιταγή ακ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss