Ford Pro: ψηφιακές λύσεις στην IAA Transportation 2022 – FleetNews

Η Ford Pro παρουσιάζει ψηφιακές λύσεις που επιταχύνουν την παραγωγικότητα στην IAA Transportation Show 2022.
Η Ford Pro παρουσίασε σε εμπορικούς πελάτες στην Ευρώπη στα πλαίσια της IAA Transportation Show 2022 τις πιο πρόσφατες λύσεις της για τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας, της εξυπηρέτησης και της παραγωγικότητας.

Οι λύσεις της Ford Pro που εκτίθενται στο περίπτερο της εταιρείας στο Ανόβερο της Γερμανίας περιλαμβάνουν μία ενιαία πλατφόρμα που ενσωματώνει οχήματα με λογισμικό, φόρτιση και συνδεδεμένες υπηρεσίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους εμπορικούς πελάτες να μειώσουν τα κόστη και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση καθώς μεταβαίνουν στα ηλεκτρικά οχήματα.
Ο ηγέτης της γκάμας ηλεκτρικών οχημάτων της Ford Pro στην έκθεση είναι το εντελώς νέο E-Transit Custom, 1 που κάνει το παγκόσμιο, δημόσιο ντεμπούτο του. Η Ford Pro αποκαλύπτει επίσης περαιτέρω λεπτομέρειες για τη νέα γενιά της οικογένειας Transit Custom – συμπεριλαμβανομένων των plug-in hybrid (PHEV) 1 και πετρελαιοκίνητων EcoBlue εκδόσεων – 1 πριν από τις πρώτες παραδόσεις οχημάτων στα μέσα του 2023.
Άλλες πρωτοβουλίες ενίσχυσης της παραγωγικότητας από την κορυφαία μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη 2 περιλαμβάνουν το προηγμένο, νέο Ford Pro Upfit Integration System, την πρώτη ψηφιακή λύση που έχει σχεδιαστεί για πιο έξυπνες και αποδοτικές μετατροπές οχημάτων, καθώς και μία βελτιωμένη προσφορά Mobile Service σε βασικές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας.
Η Ford Pro επαναβεβαίωσε επίσης τον ηγετικό ρόλο της στην κατηγορία των pick-up οχημάτων στην Ευρώπη, με το μοναδικό εκτός δρόμου Ranger Raptor 3 υψηλών επιδόσεων και το premium Ranger Wildtrak 4 που δίνουν αμφότερα το παρών στο σταντ της εταιρείας.
«Οι συνεχώς αυξανόμενες δαπάνες δημιουργούν στις επιχειρήσεις των Ευρωπαίων πελατών μας τεράστια πίεση και η ανάγκη για λύσεις παραγωγικότητας είναι μεγαλύτερη από ποτέ», δήλωσε ο Ted Cannis, CEO, Ford Pro. «Η επαναστατική ενιαία πλατφόρμα της Ford Pro έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους πελάτες μας να μειώσουν το κόστος και να εκσυγχρονίσουν τις δραστηριότητές τους καθώς μεταβαίνουν στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.»
Η καινούργια έκδοση του van με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη
Της γκάμας οχημάτων της Ford Pro στο Ανόβερο ηγείται το αμιγώς ηλεκτρικό E–Transit Custom. Με τεχνολογία μπαταρίας επόμενες γενιάς που επιτρέπει στοχευμένη αυτονομία 380 km και ικανότητα ταχείας φόρτισης 125 kW, 5 το van μοντέλο προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές επιδόσεις για ένα ευρύ φάσμα αναγκών των πελατών.
Ως μέρος της πιο ολοκληρωμένης σειράς Transit Custom όλων των …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss