Φόβοι στον Ολυμπιακό για θλάση στον Γκάρι Ροντρίγκες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες INTIME

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αντικαταστάθηκε από τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ και υπάρχουν φόβοι στις τάξεις του Ολυμπιακού ότι υπέστη θλάση που θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν μέχρι και την έναρξη του Μουντιάλ.

Ο Ολυμπιακός γύρισε στην Ελλάδα με ένα πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ στο Europa Park, καθώς ο Γκάρι Ροντρίγκες αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο του κατά τη διάρκεια του αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Ρέαμπτσιουκ στο 39′.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχουν φόβοι ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει υποστεί θλάση η οποία θα τον κρατήσει στα πιτς για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια στη Super League (και το παιχνίδι με τη Ναντ), ήτοι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ.

Ο Ροντρίγκες τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατά την περίοδό του στην ομάδα του Πειραιά έχει υποστεί τραυματισμούς που τον άφηναν εκτός ανά τακτά διαστήματα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss