Φούντας: «Δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ»

Εθνική Ελλάδας: Ο Ταξιδάρχης Φούντας θεωρεί πως λανθασμένα ακυρώθηκε το γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Κύπρο, ενώ περιμένει επάνοδο στις νίκες κόντρα στη Β. Ιρλανδία.

Η ήττα στην Κύπρο ήταν η πρώτη της την Εθνική Ελλάδος στον όμιλο του Nations League. Ο Ταξιάρχης Φούντας θεωρεί πως δεν έπρεπε να έχει έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προσπάθησε, ενώ ο διεθνής επιθετικός πιστεύει πως το γκολ που ακυρώθηκε έπρεπε να μετρήσει. Όπως είπε στη Nova, πλέον το μυαλό όλων είναι στη νίκη με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Οι δηλώσεις του Φούντα:

Για το ματς με την Κύπρο: «Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και αυτό φάνηκε στο γκολ που δεχτήκαμε. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε λίγο καλύτερα, προσπαθήσαμε να βρούμε χώρους αλλά η Κύπρος είχε κλείσει καλά την άμυνα και δεν μπορούσαμε να περάσουμε πάσα. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε».

Για το γκολ που ακυρώθηκε και το δοκάρι: «Στο γκολ ήταν η κρίση του διαιτητή ότι ήταν οφσάιντ και αυτό δεν αλλάζει. Όταν το είδα ξανά είδα ότι δεν υπάρχει οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής αποφασίζει. Συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι, που είναι σημαντικό γιατί έχουμε μία καλή εικόνα και θέλουμε να κερδίσουμε. Στο δοκάρι έκανα ένα καλό σουτ, νόμιζα ότι πήγαινε μέσα αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε».

Για την επιστροφή του στην Εθνική: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να είναι στην Εθνική. Θέλω να βοηθώ την Εθνική, προσπαθώ καθημερινά στις προπονήσεις για να βοηθώ την Εθνική να πετυχαίνει τους στόχους της».

Για το ματς με Βόρεια Ιρλανδία: «Αυτό που κάνουμε από το πρώτο παιχνίδι είναι να μην κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά να είμαστε στο 100% από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Να είμαστε δυνατοί, να έχουμε πίστη, σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε και αν το κάνουμε είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss