Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Παιχνίδι με το 2.44

Η Φράιμπουργκ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε μια αναμέτρηση που οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν τον καλό εαυτό τους και να μην εκμηδενιστούν οι ελπίδες τους για ευρωπαϊκή συνέχεια. Ποντάρισμα στο 2.44.

Η Φράιμπουργκ καταγράφει μια από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της. Είναι τρίτη στην Bundesliga, πρωτοπόρος στο Europa League κάνοντας μόνο νίκες και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Απόψε φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) ο οποίος αγωνίζεται για την επιβίωσή του. Έχει τεθεί εκτός Europa League. Εάν δεν κερδίσουν και η Ναντ κερδίσει την Καραμπάγκ στη Γαλλία τότε το σύνολο του Μίτσελ τερματίζει τελευταίο. Το ιδανικό σενάριο είναιοι ερυθρόλευκοι να κάνουν διπλό απόψε, οι Γάλλοι χάσουν εντός και έτσι ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Ναντ προκρίνεται στο Europa Conference League έστω και με ισοπαλία.

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Στράιχ διαχειρίζεται ορθά το ρόστερ του, κάνει ροτέισον όπου μπορεί και έχει δημιουργήσει μια καλοκουρδισμένη ομάδα. Πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στη Ζανκτ Πάουλι κάνοντας μια σειρά από αλλαγές στο σχήμα, έστω και στη παράταση με 2-1, ενώ στο πρωτάθλημα πέτυχε μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, επικράτησε 2-0 δίκαια, καθώς ήταν καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Της πήγαν πρίμα από νωρίς τα πράγματα, καθώς από το 14’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Απόψε παίζει μόνο για την πρωτιά. Μόνο δύο ήττες μετράει φέτος σ’ όλες τις διοργανώσεις, αμφότερες στο πρωτάθλημα (3-1 εντός από τη Ντόρτμουντ, 5-0 στο Μόναχο από την Μπάγερν). Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό ζήτημα.

Ο Ολυμπιακός επιβίωσε στην έξοδο με την Καραμπάγκ και πήρε τον πρώτο βαθμό για φέτος. Απέσπασε την ισοπαλία σ’ ένα ματς χωρίς σκορ που πιέστηκε σε μεγάλη διάρκεια του α’ ημιχρόνου, αλλά από ένα σημείο και έπειτα πιέστηκε. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δίκαιη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο 2-0 χάρη στα γκολ του Μπιέλ και του Βαλμπουενά στο α’ μέρος. Επέστρεψε στις νίκες μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο Φάληρο. Η παράδοση ε δεν είναι με το μέρος των Πειραιωτών αφού μετρούν δέκα σερί ήττες από γερμανικές ομάδες. Εκτός Σισέ, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των δύο ομάδων, η ένταση που παίζουν. Το 1 και κάτι ψιλά του άσου δεν λέει πολλά απόψε. Η Φράιμπουργκ είναι πιο σταθερή και καλή ομάδα, έχει το κίνητρο της πρώτης θέσης, την παίρνει να διαχειριστεί καλύτερα τις δυνάμεις της. Ο Ολυμπιακός παίζει για την επιβίωσή του. Η πρόκληση είναι μεγάλη για τους παίκτες του Μίτσελ, που θέλουν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους. Μέσα σ’ όλα αυτά έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα στην άμυνα που δυσκολεύουν και άλλο το έργο του Ισπανού κόουτς.

Σε ευνοϊκότερη θέση η ομάδα του Στράιχ, έχει κάνει το… κομμάτι της στην Ευρώπη, την παίρνει να είναι πιο μαζεμένη, να παίξει σε χαμηλότερη ένταση και με περισσότερη υπομονή. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει ανάγκη το τρίποντο, ωστόσο εάν δεχτεί γκολ, θα έχει ένα βουνό να ανέβει για να ανατρέψει την κατάσταση. Στο 2.44 το Χ στο ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.44), 22:00

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss