Φρεγάτες Belh@rra: Οι Γάλλοι της Naval ενισχύουν τη συνεργασία με ελληνικές βιομηχανίες

Νέες εξελίξεις για τις ελληνικές εταιρείες στο πρόγραμμα των φρεγατών FDI HN.

Καθώς το πρόγραμμα των φρεγατών προχωρά, η Naval Group υλοποιεί τις δεσμεύσεις της για συμμετοχή της ελληνικής βιομηχανίας και ενίσχύει τους δεσμούς της με τους Έλληνες εταίρους της.Ως μέρος του προγράμματος των φρεγατών FDI για το ΠΝ, η Naval Group έχει εκπονήσει ένα ισχυρό σχέδιο Ελληνικής Βιομηχανικής Συμμετοχής για την ανάπτυξη νέων ικανοτήτων στην ελληνική βιομηχανία, διατηρώντας θέσεις εργασίας υψηλής ειδίκευσης και δημιουργώντας μακροπρόθεσμες οικονομικά οφέλη για τη χώρα.
Καθώς το σχέδιο Συμμετοχής της Ελληνικής Βιομηχανίας για τις φρεγάτες FDI προχωρά, η Naval Group είναι έτοιμη να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις συνεργασίες αυτές για να φέρει περισσότερες επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας στην Ελλάδα μέσω και του προγράμματος των κορβετών Gowind.

Ο David Quancard, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων και Performance, Naval Group πρόσθεσε: «Στη Naval Group, είμαστε πεπεισμένοι ότι η εταιρική σχέση αποτελεί βασικό και στρατηγικό μοχλό για την επιτυχία των σύνθετων προγραμμάτων που υλοποιούουμε. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε Έλληνες εταίρους στα προγράμματα FDI. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους επίσης στις κορβέτες Gowind και σε πολλά άλλα προγράμματα πλοίων της Naval Group».
Μέχρι σήμερα έχουν ήδη υπογραφεί 23 συμβάσεις με ελληνικούς εταίρους για τις φρεγάτες FDI με 10 ελληνικές εταιρείες.

Οι τελευταίες συμβάσεις υπογράφηκαν στο Hellenic Pavilion κατά τη διάρκεια της Euronaval τον Οκτώβριο και οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει:

• SALAMIS SHIPYARDS
Η Naval Group και η Salamis Shipyards υπέγραψαν σύμβαση για την …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss