Φτιάξε το πιο φρέσκο και λαμπερό «no makeup» makeup look του καλοκαιριού σε 4 βήματα

Τους μήνες του καλοκαιριού είναι απολύτως φυσικό να επιλέγουμε πιο απαλά και φυσικά μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερα προϊόντα που βαραίνουν την επιδερμίδα. Ναι, αυτό είναι απολύτως φυσικό και η αλήθεια είναι ότι το δέρμα μας χρειάζεται κάποια διαλείμματα μέσα στο χρόνο. Ωστόσο, το ερώτημα: Πως θα εξασφαλίσουμε το επιτυχημένο no-make up του καλοκαιριού;
Η make-up artist, Margina Dennis, μοιράζεται μαζί μας μερικές συμβουλές και κόλπα για το πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε το πιο φρέσκο και λαμπερό summer beauty look.
Συμβουλές ομορφιάς ένα φρέσκο beauty look
Σύμφωνα με την Dennis, «Χρησιμοποιήστε προϊόντα που μπορούν εύκολα να αναμειχθούν. Οι αποχρώσεις ροδακινί, ροζ και τερακότα είναι ευρέως γνωστό ότι είναι super κολακευτικές αφού είναι πιο ουδέτερες και περιέχουν ζεστούς και ψυχρούς τόνους. Το μακιγιάζ θα πρέπει να μοιάζει με μια φυσική πινελιά στο μάγουλο ή στα χείλη».
Για ένα νεανικό και φρέσκo beauty look, η ίδια συμβουλεύει επίσης να απλώσουμε αντηλιακό στα χείλη και να χρησιμοποιήσουμε απολεπιστικό χειλιών και μάσκα χειλιών. Αυτά θα κρατήσουν τα κρατήσουν ενυδατωμένα και προστατευμένα από τον ήλιο. Μάλιστα, υπάρχουν κάποια lip balms και stain glosses, που εκπληρώνουν τον ίδιο σκοπό.

Η Dennis σημειώνει επίσης, «Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων πλήρους κάλυψης, καθώς τείνουν να φαίνονται βαριά, κάτι που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση για τα no-make up looks». Εάν θέλετε να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας ελαφρύ και φρέσκο, αποφύγετε τα προϊόντα όπως τα foundation με πλήρη κάλυψη, τα concealers και τα έντονα κραγιόν.
Η λίστα με τα beauty items θα χρειαστούμε σύμφωνα με την make-up expert
Mια CC cream: Ένα τέτοιο προϊόν θα χαρίσει στην επιδερμίδα μας μια ελαφριά νότα χρώματος σώματος, σαν να φοράτε μακιγιάζ και παράλληλα θα μας χαρίσει προστασία από τον ήλιο.
Bronzer & ρουζ: Επιλέξτε αποχρώσεις ροδακινί, ροζ και τερακότα για να εξασφαλίσετε ένα super κολακευτικό summer beauty look.
Lip Gloss: Θα χαρίσει γυαλάδα και λίγο χρώμα στα χείλη.
Mascara: Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από τα beauty looks μας το συγκεκριμένο beauty i …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss