«Φυσικά και θα εισβάλουμε στα ελληνικά νησιά» – Ξεφεύγουν οι Τούρκοι!

Κάθε μέρα και χειροτερεύει η τουρκική ρητορική κατά της χώρας μας, ενώ πλέον δεν μιλάνε για το αν θα κάνουν εισβολή, αλλά για το πότε!

Eξωφρενικοί, εμπρηστικοί διάλογοι για εισβολή στα ελληνικά νησιά σημειώθηκαν στο τουρκικό δίκτυο CNN Turk όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, με… το συγκλονιστικό επιχείρημα ότι η τουρκική εισβολή είναι απαραίτητη γιατί τα νησιά είναι… κάτω από τη μύτη της Άγκυρας!Οι εμπρηστικοί διάλογοι στο CNN Turk

«Τα νησιά αυτά παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα με τον όρο να είναι αποστρατιωτκοποιημένα» δήλωσε στο CNN Turk o στρατιωτικός αναλυτής Αμπντουλάχ Αγάρ.
«Δηλαδή τι σημαίνει η συζήτηση για την κυριαρχία των νησιών; Δηλαδή τους λέμε πως δεν μπορούν να έχουν την κυριαρχία αυτών των νησιών» ανέφερε ο διευθυντής της εφημερίδας Hurriyet Αχμέτ Χακάν.
«Ναι, από τη στιγμή που δεν τήρησαν τους όρους των συνθηκών και στα πλαίσια του δικαίου ξεκινώ αυτή τη συζήτηση» παρατήρησε ο πολιτικός αναλυτής Χακάν Μπαϊρακτσί.
«Όταν έρθει η ώρα, η Τουρκία θα κλείσει τον ανοιχτό λογαριασμό για τα νησιά. Όταν θα είναι έτοιμη η Τουρκία» ανέφερε ο δημοσιογράφος Τουργκάι Γκιουλέρ
«Δηλαδή τι λέτε πως η Τουρκία θα κάνει εισβολή στα νησιά;» ρώτησε ο Χακάν.
«Φυσικά και θα εισβάλουμε στα νησιά. Είναι δυνατόν να υπάρχου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss