Γεωργιάδης: Η απάντηση στον Δημήτρη Κουτσούμπα για τον… καπαμά (vid)

Αφορμή για το σχόλιο του ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα ήταν το «καλάθι του νοικοκυριού»

Με αφορμή την δεύτερη αυτοψία του σε σούπερ μάρκετ για την εφαρμογή του «καλαθιού του νοικοκυριού», ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε απάντηση στον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για το σχόλιο που έκανε όσον αφορά τον… καπαμά.
«Το καλάθι πάει πάρα πολύ καλά. Να το πω λαϊκά έχει ξεπουλήσει, δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια από τα προϊόντα του καλαθιού που πάει να πει ότι ο κόσμος, παρά του ότι κάποιοι θα ασκήσουν κριτική και θα πουν τον καπαμά τους το αγοράζει» είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Διότι ωραίο είναι να λέμε κανά αστείο κ. Κουτσούμπα για τον καπαμά γιατί τον είδα χθες στον Παπαδάκη που μου έκανε μια ωραία αναφορά τον σεβαστό κ. ΓΓ του ΚΚΕ αλλά να ξέρει ότι στη Σοβιετική Ένωση που του αρέσει τα ράφια στα σούπερ μάρκετ ήταν άδεια, εδώ τα ράφια είναι γεμάτα» κατέληξε για το θέμα ο υπουργός Ανάπτυξης.

Η απάντηση μου στον κ. Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα και στις περί «καπαμά» δηλώσεις του χθες…όσο διάφοροι επιμένουν στην γκρίνια εμείς πιέζουμε την αγορά και επιτυγχάνουμε καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές. pic.twitter.com/m9jJD5uHIY
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 4, 2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss