Γη της Ελιάς – Spoiler 4/10: Στήνουν νέα παγίδα στην Αθηνά – Τι θα γίνει στο δικαστήριο

Με νέες εξελίξεις επιστρέφει «Η Γη της Ελιάς» απόψε.

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», με τοεπεισόδιο που θα δούμε απόψε στις 21.00 να κρύβει πολλές εκπλήξεις στο κοινό.
Ο Χρήστος ρωτά τη Μυρτάλη για τη σχέση της με τον Αλέξη κι εκείνη τονδιαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνειδηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία και η Αρετή γίνεταιέξαλλη με τη Χρυσούλα. Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στηνΑναστασία και την Αρετή, ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μια γυναίκα απότην Αθήνα.

Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένααυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Αργότερα, η διευθύντρια τηςφυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, ενώ η Αθηνά ορκίζεται πωςδεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί. Οι εντάσεις ανάμεσα στην Εύα και τον Στάθησυνεχίζονται.
Η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθηνά απολογείται μπροστά σε δικαστές και ενόρκους,προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της. Η Ιουλία κάνει ιππασία και οΣτάθης την παρατηρεί από απόσταση, αναπολώντας το παρελθόν τους. ΗΑντιγόνη πηγαίνει από το σπίτι του Ισίδωρου και βρίσκει τον Μάνο με τη Μαρίνακαι την Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίεςτην πληγώνουν, και ξεσπά σε κλάματα.

Η Μυρτάλη βλέπει τον Γιώργη να μιλά με την Ευτυχία και υποπτεύεται ότι κάτισυμβαίνει ανάμεσά τους.

Σχετικές ειδήσεις
Τηλεθέαση: Σάρωσε το «Μαύρο Ρόδο» στην πρεμιέρα – Οι υπόλοιποι νικητές και οι χαμένοι
Γη της Ελιάς – Spoiler 3/10: Η Αθηνά ζει την κόλαση στη φυλακή – Τι θα δούμε απόψε
Τηλεθέαση: «Γη της Ελιάς» και «Voice» στην πρώτη τους μάχη – Τι έκανε το «Κόκκινο Ποτάμι»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss