Γη της Ελιάς – Spoiler της εβδομάδας: Η Κατερίνα παριστάνει το «θύμα» – Στο στόχαστρο η Ευτυχία

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Υψηλή τηλεθέαση σημειώνει η τηλεοπτική σειρά «Η γη της ελιάς» που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες. Αυτή την εβδομάδα, από την Κυριακή 9 έως και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, η σειρά επιστρέφει με συναρπαστικά επεισόδια.
Spoiler Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Η Κατερίνα συνεχίζει να παριστάνει το «θύμα» στην οικογένεια Στεφανέα, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά. Το «κόλπο» της Αλκμήνης ενοχλεί πολύ την Ισμήνη και η Μυρτάλη παίρνει το μέρος της. Τα συναισθήματα της Ευτυχίας προς τον Γιώργη όλο και δυναμώνουν. Ο Θανάσης ισχυρίζεται ότι τα χαρτιά για το μπαρ είναι έτοιμα και βάζει την Αρετή να του υπογράψει χωρίς καν να διαβάσει το συμβόλαιο.

Η Χάιδω συνεχίζει τον αγώνα για την Κατερίνα, ο Λυκούργος όμως της εφιστά την προσοχή. Ο Άρης πετυχαίνει την Κατερίνα στο καφενείο και της μιλά, εκείνη όμως προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει. Η σχέση του Στάθη και της Εύας ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Η Κατερίνα παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της και του λέει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής για να ζητήσουν λύτρα. Ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους.

Spoiler Δευτέρα 10 Οκτωβρίου
Η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος. Στο μεταξύ, ο Θανάσης καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή, η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στη Βασιλική και τον Στάθη, και δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του. Ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στο σπίτι της Μυρτάλης, την ώρα που εκείνη και ο Χρήστος κοιμούνται.
Ο Αποστόλης δέχεται τελικά να συγκατοικήσουν η Άννα και ο Λεωνίδας μαζί του. Η Άννα μεταφέρει στην Ευτυχία ότι ο Κουράκος τα ξαναβρήκε με την Ιουλία.
Spoiler Τρίτη 11 Οκτωβρίου

Όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss