Γιαννάκης για Γκάλη: Πάντα μας ακολουθούσε η φήμη ότι είχαμε κόντρα μεταξύ μας

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον καναπέ της ΕΡΤ.

«Δεν με προβλημάτισε όταν βρεθήκαμε στην ίδια ομάδα, παρότι μου το είπαν και με έναν περίεργο τρόπο»

Μέσα σε όλα, ο πρώην μπασκετμπολίστας και προπονητής της Εθνικής ομάδας αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Νίκο Γκάλη όταν και βρέθηκαν συμπαίκτες στον Άρη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Γιαννάκης σημείωσε χαρακτηριστικά η συνεργασία που είχε με τον Νίκο Γκάλη: «Δεν με προβλημάτισε όταν βρεθήκαμε στην ίδια ομάδα, παρότι μου το είπαν και με έναν περίεργο τρόπο. Δεν είχα πρόβλημα, όχι. Δεν το σκέφτηκα, ούτε καν το σκέφτηκα. Όχι».

«Επειδή είχαμε παίξει αντίπαλοι, ο καθένας μετρούσε πόσο καλός είναι ο άλλος»

Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή είχαμε παίξει αντίπαλοι, ο καθένας μετρούσε πόσο καλός είναι ο άλλος. Δεν υπήρχε κάτι όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Απλά, εντάξει, θεωρώ ότι θα υπήρχε η σκέψη ότι ήρθα σαν καινούργιος και εκείνος ήταν ο παλιός. Εγώ αισθάνομαι έναν σεβασμό σίγουρα, αλλά το μπάσκετ είναι μπάσκετ και μέσα στο γήπεδο θα παίξουμε».

«Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμασταν άβολα γιατί έπρεπε ο κάθε ένας μας πολλές φορές να κάνει κάτι πιο δύσκολο από αυτό που θα ήθελε να κάνει»

«Πάντα μας ακολουθούσε η φήμη ότι είχαμε κόντρα μεταξύ μας. Δεν γίναμε πολύ φίλοι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε παρέα και κάναμε κάποια διαστήματα παρέα αλλά είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμασταν άβολα γιατί έπρεπε ο κάθε ένας μας πολλές φορές να κάνει κάτι πιο δύσκολο από αυτό που θα ήθελε να κάνει», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

«Ο Νίκος ήταν ένα παιδί με μεγάλη ευχέρεια στο να σκοράρει, αλλά δεν του άρεσε να παίζει και την καλύτερη άμυνα»

Και αμέσως μετά είπε: «Ο Νίκος ήταν ένα παιδί με μεγάλη ευχέρεια στο να σκοράρει, αλλά δεν του άρεσε να παίζει και την καλύτερη άμυνα. Ναι, αλλά εμείς έπρεπε να κερδίσουμε και όταν φτάσεις στο υψηλό επίπεδο πρέπει να κάνεις περισσότερα πράγματα. Να παίζεις λίγο πιο καλά και στα δύο μέρη του γηπέδου».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: «Βέβαια αυτό δεν με σταματούσε εμένα, όταν έμπαινα μέσα στο γήπεδο, να παίξουμε για να κερδίσουμε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.