Γιάννης Πουλόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – “Αυτή είναι η φύση των ομοφυλόφιλων, νιώθω εσωτερική συγκίνηση”

 Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του ο Γιάννης Πουλόπουλος στον «αέρα» της εκπομπής “Super Κατερίνα”, με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο του Maestro.
Ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης με συγκλονιστικές σκηνές και ερμηνείες.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, αναφερόμενος στο γκέι ζευγάρι της σειράς, ήρθε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, ενώ ανέφερε:
«Εμένα μου φέρνει εσωτερική ταραχή στο συγκεκριμένο επεισόδιο με την ιστορία των παιδιών που καταγράφεται. Όταν εγώ επιμένω και σας κάνω παρατηρήσεις ότι δεν είναι επιλογή, είναι προσανατολισμός, φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από αυτό το σήριαλ. Μιλάμε για δύο παιδιά που δεν έχουν επιλέξει να είναι μαζί, η κοινωνία αυτό δεν το θέλει, αλλά υπάρχει μία φυσική έλξη».
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι, αυτή είναι η φύση των ομοφυλόφιλων. Η επιλογή είναι αν εγώ τελικά αγαπάω ένα αγόρι, αν θα επιλέξω τον Φίλιππο ή αν θα επιλέξω τον Γιώργο. Αυτό το κοινωνικό μήνυμα πέρασε μέσα από τη σειρά με τον καλύτερο τρόπο, γιατί ακόμα και το 2022 υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που δυσκολεύονται αυτό να το εκφράσουν και αναγκάζονται και κρύβονται και είναι δυστυχισμένοι», συνέχισε ο δημοσιογράφος.
[embedded content]
«Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που λες», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss